Куточок Бразилії у Хмельницькому: майже 300 спортсменів приїхали на чемпіонат з JIU-JITSU

Куточок Бразилії у Хмельницькому: майже 300 спортсменів приїхали на чемпіонат з JIU-JITSU
  • Чемпіонат Хмельницького з бразильського діжу-джитсу проводився вп’яте.
  • Щоразу до нашого міста приїжджає все більше учасників.
  • За перемогу на татамі між собою сходилися навіть хлопці і дівчата.

Спорткомплекс на Чорновола на суботу, 11 листопада, став справжнім куточком бразильської культури. Ще з вулиці було чутно запальну музику. В середині сотні як зовсім маленьких, так уже й дорослих спортсменів у кімоно розминалися навколо змагального майданчика, вболівали за своїх партнерів або сиділи в розпачі від поразки.

На трибунах і навколо огорожі було не менше вболівальників. В основному – батьки й рідні, які несамовито підтримували своїх. Спортсменів до 17 років на чемпіонаті було найбільше.

Відео дня
  • Це уже п’ятий чемпіонат у Хмельницькому. Офіційно зареєструвалися у нас 298 учасників. В основному це наші. Є й багато з Івано-Франківська, Львова, Тернополя. Приїхали і з Кропивницького та Києва. Деякі клуби не вказали свого міста, - розповідає президент Федерації бразильського діжу-джитсу Хмельницької області Ростислав Рибак.

На татамі часто зустрічалися різні за статтю суперники. Принцип діжу-джітсу – завдяки майстерності і правильним прийомам більш слабкий суперник може здолати фізично сильнішого.

Інколи здавалося, що вболівальники більше нервуються, ніж спортсмени, яких вони підтримують.

Усі результати у різних вікових і вагових категорія у федерації обіцяли підрахувати в понеділок, 13 листопада. Пояснили це великою кількістю учасників. Слідкуйте за новинами спорту і не тільки на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Володимир Товмач

    Підхід Федерації БДД у Хмельницькій області не тільки до змагань а і до щоденної роботи максимально професійний та справедливий. Змагання дійсно відбулися на високому рівні,  неозброєним оком  видно, що в них було вкладено багато роботи та сил. Особисто я, із задоволенням намагаюся відвідувати усі  заходи, які організовує  Федерація БДД у Хмельницькій області.
  • Alex Matveev

    Змагання на високому рівні а судді промахнутися не могли так як оголошення про займання килиму повторювали на гучномовець

     А варіант що дитина загралася з іншими учасниками  і не почула свого прізвища не ввраховують  батьки ???? .А легше всього зробити з уогось винного
  • Михайло Мельник

    Вчора відбувся чемпіонат з джиу - джитсу у Хмельницькому який організовувала Хмельницька обласна федерація джиу-джитсу . Моя дитина була представлена в категорії 2008-2009 27кг. Перший спаринг він виграв, а далі його забули викликати.Мій син чекав на наступний спаринг, увесь час розминався, але його випадково чи можливо спеціально забули.І вся його категорія доборолась і визначилась з місцями без нього.  Поясніть мені хтось, як можна так вчинити з восьмирічною дитиною,яка готувалася ,яка встала  о четвертій ранку приїхала за 300 км на ваші змагання з Івано-Франківська? На другий спарринг так і не викликали, а самі кажуть: " Можемо подарувати третє місце! ". Шок. Тут місця дарують. Інші судді  хотіли переконати цілу нашу команду та саму дитину у тому, що він виходив ще раз і програв. Кому? Понад 20 чоловік (спортсменів та батьків) не бачили як дитина боролась вдуге???? Внесок не повертають ! ! !. Як ми можемо будувати країну та виховувати здорову націю , якщо все в державі продається , навіть на дитячих змаганнях. Як пояснити малим спортсменам що вони мають готуватися цілий рік до змагань а потім їх можуть засудити чи забути.Я думаю що нікому не потрібні даровані призові місця, медалі чи грамоти. Ми приїхали боротися, вигравати чи програвати але чесно! Окреме ,,дякую‘‘ Рибак Ростислав Русланович як організатору змагань за небажання виправити помилку яку самі ж допустили!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up