Лідер їде до Хмельницького: з ким зіграє “Поділля”

Лідер їде до Хмельницького: з ким зіграє “Поділля”
Фото із сайту ФК "Черкащина Академія".
  • Футболісти “Поділля” готуються до зустрічі з клубом “Черкащина-Академія”.
  • Гості приїдуть у статусі одного з лідерів групи “А” другої ліги.
  • Що з себе представляє майбутній суперник?

Після відносно вдалого старту в новому сезоні хмельницьке “Поділля” зазнало двох поспіль поразок. Через це команда опинилася на останньому місці. Варто зауважити, що щільність в турнірній таблиці велика і все може змінитися після наступного туру під №8.

Наступна гра для “Поділля” стане домашньою. Суперник - “Черкащина-Академія”, яка представляє ОТГ Білозір’я. Команда після семи турів ділить лідерство із ФК “Калуш”. Команди мають по 12 очок. “Академіки” по 3 рази вигравали і грали внічию. Ще раз команда програла (1:3 на виїзді проти “Миная” у 5-ому турі). Показники “подолян” протилежні - 1 виграш (у 1-ому турі на виїзді проти “Вереса” - 1:0) і по 3 нічиї та поразки.

Майбутній суперник став правонаступником “Черкаського Дніпра”, який минулий сезон завершив на передостанньому місці у першій лізі і понизився у класі. Чимало гравців залишилися в команді. Підсилилася вона виконавцям, які до цього виступали в “Сумах, “Полтаві”, “Авангарді”, “Інгульці” та “Волині”. Тому досвід гри на професійному рівні більшість із футболістів “Черкащини-Академії” мають й доволі солідний.

Відео дня

Це буде четверта домашня гра “Поділля” в чемпіонаті. До цього команда жодного разу не відзначалася голом перед власними вболівальниками. До того ж, здобула лише 1 очко, коли зіграла внічию із “Чайкою” з Київщини. Різниця м’ячів - 0:3. Щодо показників “Черкащини-Академії” на виїзді, то команда двічі грала внічию, раз виграла і стільки ж програла. Різниця м’ячів - 3:4.

Не допоможе “Поділлю” граючий тренер Олександр Воловик, який відбуває дискваліфікацію за вилучення в матчі проти тернопільської “Ниви”. Усі інші гравці можуть вийти на поле й допомогти команді не лише вперше забити вдома, а й перемогти. Немає дискваліфікованих у складі суперника.

Обслуговувати гру призначений 30-річний арбітр Вадим Подригуля з Луцька. Йому допомагатимуть два асистента з Вінниці - Руслан Кобялко і Павло Касанов. Четвертий арбітр - Ігор Садковський з Тернополя. Спостерігач арбітражу - Валерій Криницький з Рівного. Гра на стадіоні Поділля відбудеться в суботу, 8 вересня. Початок - 17:00.

Минулого туру "Черкащина-Академія" грала у Тернополі проти "Ниви" (1:1). Пропонуємо переглянути відеоогляд матчу:

Також дивіться огляд матчу "Поділля" у Чернівцях проти місцевої "Буковини" (3:2 на користь господарів):

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up