Марина Бех має шанс поїхати на чемпіонат світу

Марина Бех має шанс поїхати на чемпіонат світу
Фото із сторінки Марини Бех у Фейсбук.
  • Легкоатлетка з Хмельницького потрапила до запасного складу збірної України.
  • На світову першість спортсменка поїде, якщо отримає запрошення від міжнародної асоціації.

Хмельничанка Марина Бех нещодавно повернулася із чемпіонату Європи U23. Він проходив у Польщі. Наша легкоатлетка здобула «бронзу» й зробила собі подарунок до Дня народження. Вона святкувала його 18 липня.

На європейській першості Марина Бех не змогла виконати норматив у стрибках в довжину для прямого потрапляння до основного складу збірної України. Наша команда з 4 по 13 серпня виступатиме на чемпіонаті світу з легкої атлетики в Лондоні.

Та шансу потрапити на головні змагання року вона ще не втратила. Марину Бех включили до запасного складу. Далі все залежить від міжнародної асоціації легкоатлетичних федерації. Саме вона вирішуватиме, кого запросити на чемпіонат.

Відео дня
  • Шанс поїхати на чемпіонат світу у мене ще є, оскільки я маю гарну позицію в світовому рейтингу. Саме на його основі ІААФ запрошує на чемпіонат. Усе буде відомо 23 липня. Сподіваюся, що все вирішиться якнайкраще, - говорить vsim.ua Марина Бех.

Всього до складу збірної включили 44 спортсменів. Ще 7 у лист очікування, в якому зазначено ім’я нашої спортсменки. Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up