Марина Бех-Романчук здобула «бронзу» на турнірі у Франції

Марина Бех-Романчук здобула «бронзу» на турнірі у Франції
Фото зі сторінки Хмельницької міської ради

Спортсменка отримала результат у потрійному стрибку. 

Днями у Франції відбулися змагання з легкої атлетики. Черговий етап світового легкоатлетичного туру категорії «Gold» проходив у містечку Льєвені. У ньому взяла участь представниця з Хмельниччини, повідомляють в міській раді

За перемогу змагалася легкоатлетка Марина Бех-Романчук. На цих змаганнях наша землячка здобула бронзову нагороду у потрійному стрибку з результатом 14:01 метри.

Вона пропустила вперед лише двох представниць Куби. А переможниця турніру Льядагміс Повеа отримала найкращий результат сезону у світі — 14.81 метри.

Відео дня

— Щиро вітаємо Марину та тренера Вадима Крушинського з черговим успіхом та бажаємо перемог у наступних стартах, — додають в мерії. 

Нагадаємо, нещодавно відома хмельничанка відкрила міжнародний зимовий легкоатлетичний сезон на турнірі серії World Athletics Indoor Tour gold у Карлсруе (Німеччина). Тоді Марина зайняла третє місце у потрійному стрибку. 

Крім того, Марина Бех-Романчук увійшла до ТОП-10 світових рейтингів легкої атлетики за підсумком сезону 2022 року. 

Чемпіонка Європи, Марина, потрапила до рейтингу одразу в двох дисциплінах. Також хмельничанка потрапила до трійки у своїй новій для цього сезону дисципліні – потрійному стрибку, а в стрибках у довжину стала шостою.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up