Немає чемпіона, немає інтриги. Футбольний кубок Хмельниччини знайшов нового володаря

Немає чемпіона, немає інтриги. Футбольний кубок Хмельниччини знайшов нового володаря

Старокостянтинівський «Случ» не відчув особливого спротиву від красилівчан. Матч ще раз довів, що в області серйозним суперником нового володаря кубку може стати лише Волочиськ.

 Швидкоплинний розіграш кубку завершився фіналом у Хмельницькому. На «Поділлі» зійшлися два «Случі». Фаворитом вважався клуб із Старокостянтинова. Гра та результат лише підтвердили це.

 Красилівчани здорови розпочали матч. Та запалу вистачило хвилин на п’ять. Після двох небезпечних передач від Когута і Ярового «сині» могли пропускати. Відчуття небезпеки біля своїх воріт змусили проснутися старокостянтинівців. Вони перебрали ініціативу до своїх рук і вже не віддавали її до кінця матчу.

«Случ» у синьому постійно тиснув на суперника і таки добився свого. У першому таймі Лукянов виявився найспритнішим після стандарту і відкрив рахунок. Після перерви досить швидко збільшив перевагу Рябець.

Відео дня

 Вже за рахунку 0:2 команда з Красилова пішла на ризик і великими силами пішла атакувати. Декілька хороших моментів футболісти створили. Але до ударів доходило рідко. А суперник відбивався і очікував на помилку гравців у зеленому. А далі момент, який остаточно вбив інтригу в матчі. Стрімка атака завершилася коасною передачею на Бегашова. Той свого шансу не змарнував і чітко реалізував вихід один в один з голкіпером.

 Красилів продовжував битися на полі. Та, як і увесь матч, одного бажання і самовіддачі було замало. Більш технічно і тактично сильніший суперник якісно захищався і відповідав контратаками. Одна з них завершилася голом від Черкезова. Він і встановив остаточний результат – 4:0 на користь «Случа» зі Старокостянтинова.

 Матч став для красилівчан гірким уроком досвіду. Молодій і дуже перспективній команді є куди рости. Тим паче плани у керівництва клубу досить амбітні – аматорська ліга.

Ну а Старокостянтинів святкує свій перший трофей з 2013 року. Тоді «Случ» розпочав із перемоги в кубку. Далі після скандалу і протестів все таки зумів покласти до цього трофею ще й золоті медалі. На шляху до тих перемог головним суперником Старокостянтинова був «Збруч» (зараз «Агробізнес»). Ці дві команди вже п’ятий рік поспіль ганяються один за одним, практично не помічаючи конкурентів. Волочиськ у розіграші кубку 2016 року не брав. Тому й суперників для «Случа» не знайшлося. Немає чемпіона, немає інтриги.

Кубок Хмельницької області з футболу-2016. Фінал.

Хмельницький. Стадіон "Поділля". 25.08.2015. 18:00

"Случ" (Старокостянтинів) - "Случ" (Красилів) - 4:0

Голи: Лук'янов, Рябець, Бегашов, ЧеркезовКрасилівчанин Віталій Сакович з капітанською пов'язкою виводив...старокостянтинівський "Случ".Красилів намагався відігратися. Та удари рідко влучали у ствір воріт. А коли й так, то рятував голкіпер.Хмельничанин Олександр Антонов виступає за "Случ (С) другий сезон. У фіналі його замінили через ризик отримання гравцем другого попередження.На трибунах було досить людно. Особливо, якщо врахувати те, що не грала команда з Хмельницького. Більше приїхало підтримати своїх вболівальники із Красилова.Бригада арбітрів: Сергій Подворний, Віталій Маляр і Андрій Папірович.Вже 3-го вересня стадіон прийматиме матч другої ліги "Поділля" - "Кристал" (Херсон).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up