Невеселий результат в День сміху. "Поділля" зіграло із лідером чемпіонату (ФОТО)

Невеселий результат в День сміху. "Поділля" зіграло із лідером чемпіонату (ФОТО)
"Поділля" програло одеській "Жемчужині".
  • «Поділля» програло другий матч поспіль і залишається на останньому місці.
  • Одеська «Жемчужина» забила тричі і дозволила нашій команді лише раз святкувати взяття воріт.
  • Відкрили рахунок гості з пенальті вже на другій хвилині матчі.

«Поділля» у 23-ому турі чемпіонату України з футболу в другій лізі приймало «Жемчужину». Одесити претендують на підвищення в класі й були фаворитами в грі. «Поділля» має інші завдання. Хмельничани знаходяться на останньому місці і борються за виживання.

Уже на початку матчу далася в знаки стара проблема «Поділля» - ненадійна гра в захисті. Вже на першій хвилині форвард гостей скористався помилкою хмельничан в обороні і ввірвався у штрафний майданчик. Зупинити його змогли лише за допомогою фолу. Миколайчук в підкаті зіграв у ногу суперника. Його партнер Степаненко ще й підштовхнув одесита рукою в спину. Арбітр відразу вказав на позначку. Пенальті реалізував Паламар. Він пробив у правий нижній кут. Голкіпер «Поділля» Дворник напрямок вгадав, але не зміг врятувати команду – 0:1.

Олексій Колесников мав декілька моментів для того, аби забити гол.

Відео дня

Хмельничани могли зрівняти рахунок вже за декілька хвилин. Колесников вийшов один на один з голкіпером і пробив точно в дальній кут. Голкіпер одеситів кінчиками пальців дотягнувся до м’яча і сферу на кутовий.

Уже готові були святкувати хмельничани й після пожежі у штрафному майданчику гостей. Перший удар Степаненка головою після подачі з кутового відбив голкіпер. Наш захисник був першим на добиванні. Рятівником «Жемчужини» став польовий гравець, який стояв на лінії воріт. Від його голови сфера відлетіла у перекладину.

Алішер Якубов забив половину голів "Поділля" в чемпіонаті.

Зрівняли рахунок подоляни завдяки класному удару лідера й капітана команди. Якубов після навісу від Шпиці головою пробив у дальній кут – 1:1. Для нападника «Подолян» це вже восьмий гол у сезоні. А це половина від усіх командних в чемпіонаті.

Втримати нічийний рахунок бодай до перерви господарі не змогли. Джурко і Миколайчук, які часто помилялися в обороні й до цього, не змогли завадити Паламарчуку. Той проскочив між захисниками, вийшов віч-на-віч з воротарем і влучно пробив у дальній кут – 1:2.

Загалом у першому таймі «Поділля» мало в чому поступалося фавориту. Навіть мали більше моментів в атаці. Але більше забили гості, які сповна скористалися помилками суперника в обороні.

Артем Макарченко (з м'ячем) створив чимало захисту "Жемчужини".

У другому таймі «Жемчужина» заграла більш активно. «Поділля» більше часу проводило на своїй половині поля й відповідало контратаками. В одній з них класний рейд вдався Макарченку. Але той пробити не встиг. За метр від штрафного майданчика його збив захисник суперника. Якубов зі стандарту пробив в руки воротарю.

Гості ж свій момент реалізували. Черговий провал в обороні «Поділля» стався на 55-ій хвилині. І знову «Жемчужина» забила після виходу один в один. Ліповуз і Степаненко не встежили за Шестаковим і той точно пробив метрів з восьми. М’яч у ворота залетів від стійки - 1:3.

Це був останній гол в матчі. Хмельничани мали декілька моментів для того, аби скоротити відставання в рахунку. Та підвела реалізація. У підсумку закономірна поразка, яка стала вже другою поспіль. "Поділля" залишається на останньому місці. "Жемчужина виходить на перше.

Андрій Муляр (у білому) вийшов на заміну в другому таймі.

"Поділля" - Жемчужина" - 1:3

Голи: Якубов (19) - Паламар (2), Паламарчук (44), Шестаков (55)

Свій наступний матч «Поділля» знову зіграє вдома. До хмельницького приїде «Мир» із Горностаївки. Буде це 14 квітня. Перед цим подоляни мали грати в Херсоні. Та «Кристал» через фінансові проблеми не зіграв уже два матчі й буде виключений з чемпіонату. Заповнять паузу хмельничани товариською грою на виїзді проти старокостянтинівського «Случа». Запланований він на 8 квітня. Розпочнеться гра о 13:00. Слідкуйте за новинами команди і життям Хмельницького на vsim.ua.

Сергій Дворник матч не дограв. Воротаря через травму замінив Сергій Шевченко.

Андрій Джурко (у білому) часто підключався до атак "Поділля".

Роман Шпиця інколи втрачав м'яч в простих ситуаціях.

На стадіон прийшло чимало вболівальників.

"З такими помилками ми далеко не заїдемо" - тренер "Поділля" Аркадій Баталов.

Тренеру "Жемчужини" сподобалася гра Якубова, Макарченка і Музичука.

Післяматчеві коментарі тренерів команд.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Вальков Сергей

    Взагалі безвольна гра Поділля в 2 таймі, замість того щоб намагатися відіграти відставання в один мяч, грали без натхнення та самовіддачі) найгірший другий тайм за три гри) дякую шо підтягнули гру на другому поверсі і не пропустили звідти ;)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up