“Очечко в карман” або Як лідер “вивіз” нічию з Хмельницького (ВІДЕО)

“Очечко в карман” або Як лідер “вивіз” нічию з Хмельницького (ВІДЕО)
За офіційними даними із сайту ПФЛ на матчі було 2670 вболівальників. Найбільше в сьогоднішньому турі в другій лізі.
  • “Поділля” зіграло із тернопільською “Нивою”.
  • Гості - прихований лідер групи “А” другої футбольної ліги.
  • Статус суперника хмельничан не налякав.
  • Вони грали краще, але не перемогли.

Тернопільська “Нива” є прихованим лідером групи “А” другої футбольної ліги України. Команда хоч і йде на другому місці в турнірній таблиці, та має гру в запасі і теоретично цілком може знову очолити гонку за підвищенням в класі. Хмельницьке “Поділля” йде на поточному четвертому місці. Тому матч проти “Ниви”, який відбувся сьогодні, 23 жовтня, був центральним в турі. 

Цікавий і "сухий" матч

Гості приїхали після несподіваної поразки вдома від “Калуша” вдома (0:3). Через це вони вперше за довгий час покинули першу сходинку турнірки. Бажання туди повернутися і вибачитися перед фанатами за поразку мало спонукати тернополян грати на перемогу. Але… 

Хмельничани після невдалого відрізку видали дві перемоги по 3:0 (“Ужгород” вдома і “Оболонь-Бровар-2” на виїзді). І перед своїми вболівальниками, яких зібралось чимало попри початок матчу в 15:00 в робочий день, “Поділля” не могло грати інакше, ніж на перемогу. 

Відео дня

Сподівалися на результативну гру не лише вболівальники, для яких голи чи не головне у футболі. Очікував на них, до прикладу, і коментатор Богдан Любиченко. В прямому ефірі він спрогнозував щонайменше чотири голи в матчі. Стільки ж, як і в матчі цих команд у Тернополі (2:2). Та не склалося.

Не будемо деталізувати те, що відбувалося на полі. Якщо коротко, то “Поділля” практично весь матч володіло перевагою. Лише надійна гра в захисті нагадувала, що в суперниках у хмельничан лідери. Та й хмельничани не використовували свої чи не 100% моменти, коли оборонці “Ниви” все ж помилялися. Могли забити Каверін, Зуєвич, Панасенков… Останні двоє не поцілили у ворота метрів із п’яти. Буває.

Мали свої моменти і тернополяни. Так уже склалося в цьому сезоні, що вони досить часто забивають в останню десятихвилинку - 8 із 18 голів. Із них три - взагалі у компенсовані до основного часу хвилини. Сьогодні історія могла повторитися. Від пропущеного голу “Поділля” рятувала перекладина, голкіпер Федоренко або ж неточність гравців “Ниви”. Загалом, попри "сухий" рахунок, гру сміливо можна вважати цікавою та змістовною. 

"Не спіши" і втрачена можливість "Поділля"

Все ж у підсумку нічийний результат 0:0 можна назвати здобутком для тернопільської “Ниви”, і втратою дорогоцінних очок для хмельницького “Поділля”. Про бажання зіграти саме на такий результат можуть свідчити гучні заклики зі сторони тренерського штабу гостей до свого голкіпера - “Не спіши”. Такі вигуки лунали наприкінці матчу, коли той мав вводити м’яч в гру. Словом, хотіли всіляко потягнути час.

Зважаючи на все це, можемо ще разу процитувати фразу із заголовку: “Очечко в карман”. Вона вже стала крилатою і належить футзальному тренеру з Черкащини Дмитру Федоренку. Якщо не чули і не бачили його епатажні витівки - дивіться відео наприкінці новини.

Повертаючись до “Поділля” слід сказати, що хмельничани втратили прекрасний шанс наблизитися до трійки лідерів і відірватися від преслідувачів. Адже усі представники першої сімки (включно із “Поділлям” і “Нивою) втратили очки. 

Скріншот із сайту ПФЛ
Скріншот із сайту ПФЛ

Відео каналу "Спортцентр Production" в youtube.

Шанс здобути перемогу хмельничани отримають в наступному матчі, який пройде на виїзді проти “Діназа” в неділю, 27 жовтня (перший матч - нічия 1:1). Вдома “Поділля” зіграє 2 листопада, коли прийматиме “Буковину” з Чернівців (перший матч - перемога хмельничан 4:1).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:14 У Хмельницькому горів центральний продуктовий ринок (ФОТО, ВІДЕО) 20:27 На війні загинули четверо військових з Хмельниччини. Хто вони 19:38 Хто економить найбільше грошей на закупівлях. Ми дослідили дані «Prozorro» 19:16 Відпочинок у Бакоті: чим дивує природний парк цього року Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 18:43 Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:19 За знущання з батька суд покарав жителя Шепетівщини 18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up