ОФІЦІЙНО: хмельницький «Спортлідер+» перейменували

ОФІЦІЙНО: хмельницький «Спортлідер+» перейменували
Фото сайт "Спортлідер+".

Нова назва – «Сокіл». На думку керівництва це допоможе футзальному клубу досягти нових висот. Гратиме він, можливо, у новому спорткомплексі.

Чутки про перейменування «Спортлідера+» точилися серед вболівальників з кінця минулого сезону. Тепер про це можна говорити, як факт. Правонаступником «лідерів» став спортивний клуб «Сокіл». Про причини такого кроку «ВСІМ» запитали у президента клубу Івана Гончара.

 - По-перше, це коротша назва. По-друге, Сокіл – український птах, який високо літає. Надіємося, що і наш клуб досягне великих висот не лише у в українському, а й європейському футболі. Вже у новому сезоні будемо боротися за чемпіонство і місце в єврокубках, - каже Іван Гончар.

Є ймовірність, що з новою назвою клуб гратиме в новому спорткомплексі. В «Соколі» вже шукають земельну ділянку для купівлі. Планують побудувати футзальні і міні-футбольні майданчики.

Відео дня

Також в планах керівництва відновлення роботи по розвитку футбольного клубу. Як і коли це робитимуть в клубі поки не розголошують. Слідкуйте за оновленнями разом із «ВСІМ».

У новому сезоні Екстра-ліги гратиме десять команд: "Енергія” (Львів), “Локомотив” (Харків), “Продексім” (Херсон), “Сокіл” (Хмельницький), “Титан-Зоря” (Покровське), “ЛТК-ІнБев-НПУ” (Луганськ – Київ – Житомир), “Ураган” (Івано-Франківськ), “Кардинал-Рівне” (Рівне), “ХІТ” (Київ), “Юні-Ламан” (Чорноморськ).

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up