Перемоги “Епіцентра” та “Агробізнеса”: автогол бразильця і перший гол Ліповуза

Перемоги “Епіцентра” та “Агробізнеса”: автогол бразильця і перший гол Ліповуза
Фото з архіву редакції із матчу "Поділля" - "Епіцентр" (0:0)
  • “Епіцентр” здобув другу домашню перемогу в чемпіонаті.
  • “Агробізнес” на виїзді здолав “Металіст”.

Дві з трьох команд з Хмельниччини провели свої чергові матчі в першій лізі чемпіонату України з футболу. “Епіцентр” та “Агробізнес” здобули перемоги над “Хустом” та “Металістом” відповідно.

“Агробізнес” грав в Ужгороді. Там свої матчі проводить харківський “Металіст”. Наша команда відкрила рахунок завдяки точному удару Даниїла Волкова. Він скористався помилкою захисника суперника та не кращими діями голкіпера, який пропустив не найскладніший удар поміж ніг.

На перерву “Агробізнес” пішов, ведучи в рахунку 2:0. Капітан команди бразилець Гомес Феррейра зрізав м’яч у власні ворота після сильного прострілу з флангу від Віталія-Дмитра Теплого. “Металіст” зумів лише скоротити рахунок після влучного удару Петра Луціва з десяти метрів - 1:2. Огляд матчу:

Відео дня

У матчі “Епіцентр” - “Хуст” в першому таймі теж було забито два м’ячі. Відкрив рахунок Андрій Ліповуз, який випередив захисників при подачі з кутового й ввігнав м’яч у сітку воріт. Це перший гол для півзахисника в складі “Епіцентра” й взагалі за два роки. Востаннє він відзначався ще 12 жовтня 2021 року, коли забив єдиний м’яч за “Поділля” у матчі з “Ужгородом”.

Кам’янчани пропустили досить швидко. Через три хвилини Володимир Шевчук скористався тим, що про нього забули захисники під час стандарту й головою переправив м’яч у дальній кут воріт метрів з трьох - 1:1.

На початку другого тайму “Епіцентр” вийшов вперед після вдалої реалізації пенальті від Сергія Стеня. Він же класним ударом із лінії штрафного майданчика в дальній верхній кут воріт - 3:1. 

Ця перемога стала лише другою домашньою для кам’янчан в поточному сезоні. До цього була поразка від “Ниви” (Бузова) та “Ниви” (Тернопіль), нічиї з “Поділлям” та “Металістом” і перемога над “Буковиною”. Не надто фартовим стадіон у Кам’янці-Подільському для “Епіцентра” був й під час другої частини минулого сезону - одна перемога в чотирьох матчах.

Завдяки перемогам команди з Хмельниччини закріпилися у п’ятірці лідерів. Там вони й залишаться за підсумками туру. Із 3-4 місця, які вони поки посідають, їх може потіснити лише “Буковина”. Але для цього їй потрібно здолати непереможні поки львівські “Карпати”.

Хмельницьке “Поділля” свій матч зіграє в неділю, 8 жовтня. Початок гри проти “Ниви” (Бузова) - 13:30. Трансляція:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up