“Поділля” на виїзді поступилося “Волині”

“Поділля” на виїзді поступилося “Волині”
Єдиний гол на рахунку Кобзаря (у червоній формі). Фото ФК Волинь.
  • Хмельничани грали проти наймолодшої команди ліги.
  • Наша команда володіла перевагою, але не змогла реалізувати свої моменти.
  • Найбільше їх було у екс-гравця “Волині” Карпенка.

Матч “Поділля” проти “Волині” у першій лізі транслював телеканал “Футбол 1”. Про таке хмельницький вболівальник ще рік томі хіба тільки мріяв. Але це вже реальність. До прикладу, понад сотня глядачів зібралися в Молодіжному парку й дивилися матч на великому екрані просто неба.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та на відкритому повітрі
Фото Василя Камінського.

“Поділля” та “Волинь” у першому турі синхронно зіграли внічию. Хмельничани вдома 0:0 проти “Оболоні”, а команда з Луцька розписала результативну мирову у Волочиську проти “Агробізнесу” - 2:2. Нічийним результат був і контрольний матч “Поділля” та “Волині” в серпні (0:0).

Цілком нічийною була і сьогоднішня гра. Вже у рамках туру №2 у першій лізі. До прикладу в першому таймі на двох команди створили один по справжньому гольовий момент. Забивати міг Карпенко, який з 5 метрів неточно пробив головою після розіграшу кутового. Відразу після цього пролунав свисток арбітра, яким той відправив футболістів на відпочинок.

Відео дня

Міг забивати Карпенко за 3 хвилини після поновлення гри. Але знову підвела точність після удару із 15 метрів. Мав нападник “Поділля”, який до цього два сезони провів саме у “Волині”, ще два шанси. Один схожий до першого і теж завершився неточним уларом головою. Ще раз гравець з гострого кута не влучив у ворота, які захищав 39-річний Неділько.

І саме голкіпер господарів був найстаршим на полі. Попри його вік, “Волинь” поки є наймолодшої командою ліги. Й усі ці гравці вийшли на поле дуже вмотивованими. Як зазначив коментатор матчу, вони хотіли перемогти в пам’ять про легенду клубу Володимира Дикого, який помер напередодні. 

І, як не прикро для хмельничан, волиняни свого досягли. Кобзарю вдалося те, чого так зміг зробити Карпенко - відправити м’яч у сітку. Нападник “Волині” переправив його після скидки головою від Войтиховського. Це був розіграш стандарту. Він в підсумку і вирішив долю матчу, в якому ігровою перевагою володіло “Поділля” - 1:0 на користь “Волині”.

Скрін з трансляції ТК Футбол 1

Наступний матч “Поділля” буде домашнім. У Хмельницький приїде “ВПК-Агро”, яке в цьому турі розгромило “Агробізнес” з рахунком 3:0. Він відбудеться в неділю, 8 серпня. Початок - 17:00. Трансляція - YouTube. “Агробізнес” днем раніше вдома прийме “Краматорськ”. Початок - 18:30.

Турнірна таблиця після 2 туру:

Скрін із сайту flashscore.ua

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up