"Поділля" перемогло львівські "Карпати" (ВІДЕО)

"Поділля" перемогло львівські "Карпати" (ВІДЕО)
Фото із сайту львівських Карпат.
  • Хмельничани у Винниках розгромили аутсайдера групи "А" другої футбольної ліги.
  • Гра була зроблена ще в першому таймі.
  • Далі - подільське дербі.

Хмельницьке "Поділля" провело перший офіційний матч у 2021 році. Вимушено номінально домашній матч відбувся у Винниках на навчально-тренувальній базі львівського "Руху". Це могло стати перевагою для суперника "подолян". Адже "Карпати" представляють саме Львів. Тому їхати на гостьовий матч їм потрібно було зовсім недалеко - у передмістя. Точно далі, ніж хмельничанам.

Та все ж господарями номінальними та на полі було "Поділля". Перший тайм – повна перевага. Команда більше володіла м’ячем і практично не дозволяла супернику атакувати. Львів’яни зрідка кількісно переходили на половину поля хмельничан. Разом із тим «Поділля», попри територіальну перевагу, створило небагато моментів. Та головне, що перший із них завершився голом. Каверін з лівого флангу чи то неточно пробив, чи то прострілив на дальню штангу. А там Костенко опинився у потрібному місці й спокійно з кількох метрів відправив м’яч у сітку – 1:0.

Далі – класний гол від Ліповуза, який став для нього першим у поточному сезоні. Він сильно та влучно пробив у верхній кут із метрів 18 після пасу Пріхни – 2:0. Сталося це наприкінці першого тайму.

Відео дня

Розгромним рахунок став вже у компенсований до першого тайму час. Савошко навісив зі штрафного, Воловик продовжив, а Карпенко головою фактично з метра замкнув – 3:0. Захисник і воротар «Карпат», намагаючись завадити забити супернику, самі залетіли в сітку й ворота через це мало не впали.  На перерву хмельничани пішли із комфортною перевагою.

На початку другого тайму сумнівів у тому, хто переможе, стало ще менше. "Карпати" залишилися у меншості через вилучення. Другу жовтку картку заробив Слічний, який рукою відмахнувся в лице Воловику. В більшості хмельничани спокійно довели матч до логічного завершення. Львів'яни зрідка гостро атакували. Коли з цими випадами не справлялись захисники, то надійно грав голкіпер Чуваєв. 

А наприкінці матчу свій шостий гол в сезоні забив легіонер "Поділля" Салбак. Він на дальній штанзі замкнув простріл Мораренка - 4:0. "Карпати" все ж відповіли і забили гол престижу. Це Стень головою замкнув подачу з кутового - 4:1.

Відзначимо вдалі дебюти новачків "Поділля". Карпенку вдалося забити гол, а Мораренко записав в актив результативну передачу.

Поділля - Карпати - 4:1

Голи: 

1:0 - Костенко, 2 (Каверін - гольова передача))

2:0 - Ліповуз, 43 (Пріхна)

3:0 - Карпенко, 45+2 (Воловик)

Вилучення - Слічний, 53

4:0 - Салбак, 79 (Мораренко)

4:1 - Стень, 90+1 (Береза)

"Поділля" вийшло на поточне перше місце, маючи 28 очок. Стільки ж в "Ужгорода" та "Діназа". Хмельничани лідирують за додатковими показниками. А вже в понеділок, 29 березня, на нас чекає подільське дербі - "Поділля" - "Епіцентр". Дунаївчани теж претендують на вихід до першої ліги. Вони мають на чотири очки менше від лідерів, але зіграли на матч менше.

Турнірна таблиця станом на 17:00 (25 березня). Скрін із сайту ПФЛ.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Каверина Ира

    Чудовий початок, перемог вам хлопці...
    Поділля найкращі ❤️❤️❤️❤️🎊🎉🎊🎉🎊🎊
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up