"Поділля" перемогло "Волинь" (ВІДЕО)

"Поділля" перемогло "Волинь" (ВІДЕО)
ФК "Поділля"
  • Хмельничани перервали 3-матчеву серію поразок, в яких вони ніяк не могли забити.
  • Цього разу вони забили двічі у першому таймі й змогли здобути важливі 3 очки.

У першій лізі чемпіонату України з футболу "Поділля" востаннє вигравало майже місяць тому - 12 жовтня в "Ужгорода" (1:0). Після такого подарунку для головного тренера, хмельничани три матчі поспіль не могли відзначитися забитими голами і програвали. Зона вильоту ставала все ближчою. Аби хоч трішки віддалитися від неї, "Поділля" зобов'язане було перемагати луцьку "Волинь" у домашньому матчі, який відбувся сьогодні, 8 листопада.

І хмельничани змогли виграти. Переможний результат 2:0 було встановлено у першому таймі. Спочатку після рикошету м'яч потрапив до Савошка і той виграв боротьбу на другому поверсі - 1:0. Через 4 хвилини після пасу від Пріхни класно розвернувся Мораренко і не менш класним ударом відправив м'яч у дальній верхній кут воріт "Волині" - 2:0.

Гості теж забили двічі. Але обидва голи були не зараховані через положення поза грою. У першому випадку рішення арбітрів було дещо спірним. Особливо, на думку "волинян". Та й асистент арбітра першим жестом демонстрував фіксацію взяття воріт, але змінив думку й підняв прапорець.

Відео дня

Перемога "Поділля" підняла команду на дев'яте місце. "Волинь" опустилася на одинадцяте. Наступний матч хмельничани зіграють на виїзді проти "ВПК-Агро" в суботу, 13 листопада. У першому колі хмельничани розгромно перемогли 3:0. А цього туру майбутній суперник "подолян" гостював у Волочиську, де програв "Агробізнесу" 0:1. Останні наступного туру гратимуть в "Краматорську".

Читайте також: У хмельницькій Преміум-лізі стартував п'ятий дивізіон

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up