У хмельницькій Преміум-лізі стартував п'ятий дивізіон

У хмельницькій Преміум-лізі стартував п'ятий дивізіон
  • Ще 44 команди зіграли свої перші матчі в новому футзальному сезоні.
  • А в найсильнішому дивізіоні вчергове програв чемпіон.

6 та 7 листопада відбулися чергові матчі відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу, який проходить під брендом Преміум-ліга. Для команд дивізіонів 1-4 це був третій ігровий вікенд. А от для 44 команд він став дебютним, адже розпочався чемпіонат у дивізіоні 5.

У дивізіоні 1 головна увага була прикута до двох центральних матчів. Обидва видалися не надто результативними. "Динамо-ГУНП" змогло здолати "WOODMALL-Femida" завдяки єдиному голу, забитому в першому таймі - 1:0. Також мінімальна перемога була зафіксована в дуелі між командами, які на початку сезону розігрували суперкубок. "Helpix" знову виявився сильнішим за "Хмельницькі делікатеси" - 2:1. Для переможця матчу пропущений гол став першим в чемпіонаті.

"Helpix" розділяє лідерство із ще двома командами, які поки лише перемагали. Це "BeerЛога" та "Конфермат-Forex Club". У звітному турі перші здобули непросту перемогу над міцним "Прикордонником" - 3:2. А "конферматівці" не мали особливих проблем із "Філтексом" - 12:3.

Відео дня

Ще в одному матчі першого дивізіону залетіло 12 м'ячів. Мова йде про "Сокіл" із Соколівки, для якого поразка 0:12 від МФК "URBAN" стала найбільшою в історії виступів команди в Преміум-лізі. А для переможця цей матч запам'ятається тим, що команда забила свій перший гол у дивізіоні 1. Результативний удар на рахунку Івана Ліщука. В попередніх матчах його команда програвала 0:1 та 0:2.

  • Центральний матч 4 туру: Динамо-ГУНП - BeerЛога.

Також три команди йдуть без втрат у дивізіоні 2. Тут за рахунок кращої різниці м'ячів на вершині турнірної таблиці розташувалося "Ауді", яке поки виграє виключно із розгромними рахунками. Більш важко перемоги даються "Максимуму" та "Олімпіку".

  • Центральні матчі 4 туру: Ауді - Фахівець, Олімпік - МобіФренд, Епіцентр-К - Карат-mebli-remtion

У центральному матчі дивізіону 3 "ЮАн" переграв новоушицький "Ветеран". Через це зменшилася кількість команд, які ще не програвали. Таких залишилося чотири. Окрім згаданого "ЮАну", це "ДЮСШ №1", "Ковчег", та хмельницький "Ветеран". А після наступного туру команд без очкових втрат стане ще менше, адже між собою зійдуться лідери.

  • Центральні матчі 4 туру: "ЮАн" - "Ковчег", "Ветеран" (Х) - "Ветеран" (НУ), "Локомотив" - "Zoovetprom"

Відразу п'ять команд поки не втрачали очок в дивізіоні 4. Серед них найбільш потужно поки виглядає "ККФА-REDMION". Цей колектив після важкої перемоги над "УПП" на старті, двічі розгромив суперників з однаковим рахунком 11:1.

  • Центральні матчі 4 туру: "Подільський Кремінь" - Транс-Авто-Д", "Авіатор" - "Інкогніто"

У дивізіоні 5 говорити про фаворитів та якісь тенденції після першого туру ще зарано. Стартові для себе матчі зіграли 44 команди. Ще 2 пропускали тур через непарну кількість команд в групі. 

  • Центральні матчі 2 туру: ФГ "Косво" - МФК "Буг", "Лісоводи" - "Війтовецька ОТГ", "Електротранс" - "STV", "Сервіс Буд" - "Сокіл-2", "Війтовецька ОТГ-ФК “Бронівка” - FC "Vatmanstudio"

Читайте також: 

Вхід на матч "Поділля" буде безкоштовним. Але пустять не всіх

Хмельницька футзальна Преміум-ліга встановила новий рекорд

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up