“Поділля” показало гру, але не результат (ФОТО і ВІДЕО)

“Поділля” показало гру, але не результат (ФОТО і ВІДЕО)
Сергій Швець покидав поле зі слізьми на очах.
  • Хмельницькі футболісти вперше за сезон забили вдома, але програли.
  • Лідер групи “А” “Черкащина-Академія” створив два моменти і виграв 2:1.
  • “Поділля” мало чимало шансів, але реалізувало всього один.

Гра втрачених моментів і сльози розпачу від поразки - так можна охарактеризувати гру хмельницького “Поділля” проти “Черкащини-Академії” з Білозір’я. Суперник приїхав на матч 8-ого туру у статусі одного з лідерів групи “А” другої футбольної ліги України.

Тренерські рішення “Поділля”

Другий тур поспіль “Поділля” не може розраховувати на допомогу досвідченого Олександра Воловика. Захисник і граючий тренер команди відбував дискваліфікацію за вилучення в домашній грі проти тернопільської “Ниви”. До того ж, футболіст має проблеми зі здоров’ям. Сьогодні, 8 вересня, по стадіоні він шкутильгав.

Відео дня

Місце у воротах звично довірили Сергію Дворнику. У центрі захисту Воловика замінив Владислав Гресь. Він діяв у парі із капітаном Сергієм Швецем. На флангах захисту грали Андрій Джурко і Артем Романюк. Останні часто у звітному матчі підключалися до атак команди.

У центрі півзахисту Віталій Костишин вирішив поставити креативне тріо: Андрія Ліповуза, Олександра Музичука і Андрія Муляра. Останній, до речі, вперше у цьому сезоні з’явився в основі. В атаці тренерський штаб хмельничан вирішив зробити акцент на швидкість. На вістрі діяв Кирило Бабак. На флангах вийшли Віталій Каверін та Ян Морговський.

Поділля - Черкащина-Академія - 1:2 (1:1)

Що було у першому таймі

Початок гри був за гостями. Футболісти “Черкащини-Академії” двічі завершували свої атаки ударами. Вони були неточними. Відповідь “Поділля” була результативною. На 10-ій хвилині Муляр отримав м’яч метрів за 20 від воріт, підробив його під робочу ліву ногу і пробив. М’яч полетів за комірець голкіпера і опинився у сітці. Красивий гол, який став першим домашнім для хмельничан у сезоні - 1:0.

Через декілька хвилин Муляр мав шанс збільшувати перевагу в рахунку. Навіс з кутового у виконанні Музичука знайшов у штрафній Ліповуза. Той головою скинув на Муляра, але сильно пробити йому завадили захисники. М’яч накрив голкіпер. Схожий момент мав Музичук. Він отримав передачу від Каверіна після класного рейду флангом у виконанні останнього.

Активний Каверін мав найкращий шанс для голу у першому таймі для “Поділля”. Атака розпочалася із пресингу Бабака, який призвів до втрати м’яча захисником суперника. Сферу підхопив Музичук і той віддав на Каверіна. Віталій протягнув м’яч у штрафний майданчик, але пробив прямо в голкіпера.

Відповідь гостей була результативною Вони заробили кутовий. Навісна передача завершилась ударом головою. Його парирував Дворник, відбивши м’яч перед собою. Першим на добиванні опинився Сафонов - 1:1.

“Пішли в атаку, і попали в полон”

Жартівлива фраза досить влучно описує те, що відбувалося в другому таймі. “Поділля” продовжувало атакувати і створювати моменти. На початку Музичук пройшов по флангу і навісив у штрафний майданчик. Морговський пробивав зі зручної позиції. Несильний удар і голкіпер спокійно забрав м’яч до рук.

В середині тайму територіальною ініціативою заволоділи гості. Але моменті біля воріт “Поділля” практично не виникало. Найнебезпечніший - удар з 20 метрів прямо в руки Дворнику. Відповідь хмельничан була більш гострою. Вчергове вони провели атаку через фланг Каверіна. Він змістився у центр і пробив у протихід голкіперу. Той і стрибку перевів м’’яч на кутовий.

Активний Каверін розпочав найбільш небезпечну атаку “Поділля” в другому таймі. Він класно обіграв опонента на фланзі і подав на дальню штангу. Бабак випередив захисника і головою скинув м’яч вздовж воріт. Якубову не вистачило сантиметрів, аби переправити сферу у сітку буквально з метра.

За хвилину до завершення основного часу спрацювало старе футбольне правило. Хмельничани пропустили. Атака суперника розпочалася з флангового проходу і навісу у воротарський майданчик. М’яч не змогли вибити ні голкіпер, ні захисники і Сторчоус заштовхав його у сітку. 1:2. Розчаровані вболівальники почали покидати стадіон.

Гра є, немає результату

“Поділля” вчергове показала доволі симпатичну гру і в багатьох компонентах переграло суперника. Поступилося воно лише в реалізації моментів. Та й в захисті зіграли не ідеально і суперник за це сповна покарав. Усе це говорить, що прогрес в грі досить помітний. Хоч команді ще є над чим працювати. Та й класу поки не вистачає. Більш досвідчені команди цим користуються. Свідчення цього - сьогоднішній матч.

Силу “Поділля” відзначив наставник “Черкащини-Академії”. Сказав, що команда посідає не своє місце в турнірній таблиці. Щодо тренера хмельничан, то Віталій Костишин попросив у вболівальників терпіння. Сказав, що клуб хоче перш за все налагодити командну гру, а не будь-яким методом здобувати результат. Переконаний, що останній прийде. Просто потрібний час.

Відео з канлау "Спортцентр" в Youtube.

Гравець матчу - Віталій Каверін

Вінгер “Поділля” на ділі показував, що він є лідером команди в атаці. Більшість комбінацій розігрувалися через нього і часто його проходи і передачі призводили до загострення. Міг також сам відзначитися. Ударам забракло точності. Серед недоліків у його грі слід згадати малий об’єм роботи в захисті. Це він частково компенсував тим, що відтягував на себе відразу по декілька гравців суперника і нерідко їх обігрував.

Наступний матч

У 8-ому турі залишилося зіграти один матч. Завтра, 9 вересня, “Калуш” гостюватиме в “Буковини”. В інших сьогоднішніх матчах було зафіксовано дві нічиї по 0:0 (Верес-Нива (Т) і Нива (В) - Минай). “Чайка” на виїзді програла “Поліссю” - 1:0. Тому конкуренти “Поділля” відірвалися від останнього місця, яке посідають хмельничани.

Виправити становище “Поділля” зможе в наступному матчі, який буде виїзним і останнім у першому колі. В суперника знову представник групи лідерів - “Калуш”. Гра запланована на неділю, 16 вересня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up