«Поділля» розгромило красилівський «Случ»

«Поділля» розгромило красилівський «Случ»
За матеріалами прес-служби ФК "Поділля"

Хмельничани заповнили паузу в чемпіонаті спарингом проти бронзового призера останнього чемпіонату області.

Хмельницьке «Поділля» через непарну кількість команд в другій лізі календарний тур пропускало. Заповнили паузу ще одним матчем проти красилівського «Случа». На початку квітня ці команди зіграли у Хмельницькому із рахунком 2:2. Причому, ближчим до перемог тоді був аматорський клуб.

Вчора, 22 квітня, команди зіграли в Красилові. На виїзді «Поділля» зіграло більш впевнено і зуміло розгромити суперника. У першому таймі після навісу від Джурка головою м’яч в сітку переправив Якубов. Наприкінці першого тайму хмельничани залишилися в меншості після вилучення надто емоційного Дударенка. Цим скористався суперник і силами Ярового зрівняв рахунок.

Відео дня

В другому таймі забивала лише одна команда. Після прострілу від Музичука невпевнено зіграв голкіпер «Случа» і м’яч від його рук залетів у ворота. Ще один гол забив Ліповуз. Півзахисник підібрав м’яч на перед штрафним майданчиком і потужно пробив у «дев’ятку». До свого активу Ліповуз записав і гольову передачу, допомігши забити Богославському.

У підсумку переконлива перемога із рахунком 4:1. Наступний матч для «Поділля» буде офіційним. На хмельничан чекає непростий виїзд до Винників. «Рух» зі Львівщини поки йде другим в чемпіонаті. Нагадаємо, що в першому колі команди теж грали у Винниках. Офіційно подоляни тоді були господарями, оскільки на стадіоні в нашому місті проводилася реконструкція.

«Случ» – «Поділля» 1:4
Голи:
Яровий, 37 – Якубов, 17, Музичук, 53, Ліповуз, 65, Богославський, 70

«Поділля»: Шевченко, Джурко (Орошкевич, 60), Гресь (Миколайчук, 60), Дударенко (Степаненко, 60), Музичук (Богославський, 60), Охрончук (Худік, 60), Чернецький (Ліповуз, 60), Шпиця (Морговський, 46), Муляр (Наконечний, 46), Бабак (Чуловський, 60), Якубов.

Поки «Поділля» грало в Красилові, конкуренти із нижньої частини турнірної таблиці другої ліги здобували очки. «Арсенал-Київщина» несподівано не програла на виїзді «Кременю» (1:1). «Суднобудівник» вдома мінімально переміг «Іллічівець-2». Лише «Металург» свій матч програв (1:4 від «Реал Фарма»). Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up