“Поділля” в присутності сотень вболівальників перемогло “Волинь-2” (ВІДЕО)

“Поділля” в присутності сотень вболівальників перемогло “Волинь-2” (ВІДЕО)
Переможний гол на рахунку Віталія Каверіна (у центрі). Фото Віктора Зарванського (ФК "Поділля").
  • Матч у Хмельницькому пройшов з глядачами.
  • Вони стали свідками мінімальної перемоги “Поділля”.
  • При цьому команда показала не кращу свою гру.
  • Також переміг інший клуб з Хмельниччини “Епіцентр”.

“Поділля” провело свою першу домашню гру в рамках чемпіонату України з футболу серед команд групи “А” другої ліги. До Хмельницького приїхав дубль луцької “Волині”. Гра відбулася сьогодні, 12 вересня, на СК “Поділля”.

Глядачі і центральний матч туру

Матч вперше у цьому сезоні відбувся із глядачами на трибунах. Вболівальників пустили в обмеженій кількості. Всього їх було близько п’яти сотень. Потрапили на стадіон ті, хто встиг отримати безкоштовний квиток у касі біля центрального входу. 

На початку гри диктор на стадіоні назвав матч “Поділля” - “Волинь-2” центральним в турі. Адже грали команди, які в першому турі здобули впевнені перемоги. Хмельничани на виїзді впевнено здолали львівські “Карпати” (3:0). Волиняни обіграли вінницьку “Ниву” (3:1).

Відео дня
Гру обслуговувала Катерина Зора із Києва. Фото Віктора Зарванського.

Вимушена зміна стартового складу

Головний тренер “Поділля” зробив дві заміни в стартовому складі. Перша - замість Худіка в центрі поля вийшов Ліповуз. Інша була вимушеною. На місці лівого оборонця зіграв Корохов. Змінив він Морговського. який відбував дискваліфікацію. Хоч він і не отримував карток у попередніх матчах. Але КДК вирішив, що гравець не відсидів дискваліфікацію в Кубку України і перенесло її на чемпіонат. Нагадаємо, “Поділля” отримало технічну поразку проти “Прикарпаття”, хоч і перемогло франківців по пенальті в рамках першого попереднього етапу розіграшу. Причиною стала участь в грі того ж Морговського.

Тайм №1. Гол і перевага “Поділля”

Більш досвідчені гравці “Поділля” краще провели перший тайм. Вони частіше змушували помилятися більш молодих гравців суперника і створили більше моментів.Непогані шанси відзначитися мали Костенко, Ліповуз та Прильопа. Але забив кращий гравець матчу проти “Карпат” Каверін.

Задерецький розвернув атаку в іншу сторону. перевівши м’яч на абсолютно вільного Пріхну. Правий захисник “Поділля” мав час спокійно обробити м’яч і подивитися на розташування партнерів. Далі був точний навіс на Каверіна. Лідер атак “Поділля” завис у повітрі і головою переправив сферу в сітку - 1:0.

За дві хвилини шанс подвоїти рахунок мав активний Задерецький. Але із зручної позиції він прибив вище. Гості відповіли гострим моментом, коли у штрафній хмельничан виникла “пожежа”. Завершилася вона ударом метрів з десяти, який із труднощами на кутовий перевів Чуваєв.

Наприкінці тайму ще один шанс отримав Ліповуз. Він з лету сильно і здавалося точно пробивав з-за меж штрафного майданчика. Але м’яч рикошетом від захисника полетів вище воріт. 

Тайм №2. Невпевнена гра хмельничан

В другому таймі малюнок гри змінився. Вже гравці “Волині-2” більше контролювали м’яч і створювали більше моментів. “Поділля” атакувало рідше і з труднощами доводило справу до ударів. І ті були неточними.

Натомість гості мали декілька моментів для того, щоб зрівняти рахунок. Та їх підвела реалізація. Найреальнішу нагоду забити “волиняни” мали на 75 хвилині матчу. Гол міг вийти практично ідентичним із тим, яким відзначився Каверін. Але тут бездоганно зіграв Чуваєв, який врятував “Поділля”.

В підсумку важка, але все ж закономірна перемога “Поділля”. І вперше у цьому сезоні команда почула аплодисменти вдячності за гру від своїх вболівальників. А от головний тренер команди Віталій Костишин самою грою був не такий задоволений. Особливо це стосується другого тайму. Але каже, що головне - результат.

Наставник гостей Альберт Шахов подякував своїм гравцям за самовіддачу. Але він був невдоволений реалізацією моментів. Особливо в другому таймі.

Поділля (Хмельницький) – Волинь-2 (Луцьк) – 1:0
Гол: 
Каверін, 29

Поділля: Чуваєв, Пріхна, Клименко, Жданов, Корохов, Романюк (Шпікула, 90+3), Ліповуз, Каверін, Костенко (Худік, 82), Задерецький (Галета, 83), Прильопа (Панасенков, 77)

Волинь-2: Коркодим, С.Кристін, Сасовський, Мороз, Максимчук, Янчук, Лучка, Шевчук, Чернов, Миронюк, Кобзар (Ольхович, 46)

Гравець матчу: Віталій Каверін (Поділля)

Вдалий старт “Епіцентру”

Свій дебютний матч в чемпіонаті зіграв інший представник Хмельниччини в другій лізі “Епіцентр” з Дунаєвець. На виїзді проти “Чернігова” команда перемогла з аналогічним рахунком - 1:0. Єдиний гол у матчі було забито вже в компенсовані до основного часу хвилини. Автор результативного удару - Сергій Раца 

Що далі?

Наступний матч “Поділля” проведе на виїзді проти “Оболоні-2”. Гра запланована на неділю. 20 вересня. Вдома команда має зіграти в суботу, 26 вересня. Суперник - “Діназ” із Вишгорода. Попередньо гра розпочнеться о 15:00. Чи будуть пускати вболівальників - поки невідомо.

“Епіцентр” наступного тижня в рамках другого попереднього етапу Кубку України прийматиме тернопільську “Ниву”. Гра розпочнеться о 17:00 в четвер, 17 вересня. Матч третього туру чемпіонату “Епіцентр” також проведе вдома. Відбудеться він в понеділок, 21 вересня. Суперник - “Карпати” (Галич).

Фотоогляд матчу від Віктора Зарванського (ФК "Поділля")

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up