Оновлене "Поділля" перемогло "Прикарпаття". Як це було (+ ВІДЕО)

Оновлене "Поділля" перемогло "Прикарпаття". Як це було (+ ВІДЕО)
Фото із сторінки ФК "Поділля" у Фейсбук.
  • Пенальті, автогол, вилучення і футбольна лотерея.
  • Все це було в матчі, який завершився на користь хмельничан.

Хмельницьке "Поділля" вдома приймало "Прикарпаття" з Івано-Франківська. Матч відбувся в рамках першого попереднього етапу Кубку України з футболу.

Оновлене "Поділля"

У стартовому складі "Поділля" на матч вийшло відразу 7 новачків, для ких це був перший офіційний матч за команду. Із старожилів на полі з перших хвилин були Романюк, Худік, Каверін і Морговський. Дебютанти - Чуваєв, Пріхна, Клименко, Жданов, Костенко, Задерецький і Прильопа. Не змогли зіграти за "Поділля" сьогодні Воловик (травма) та Ліповуз (дискваліфікація).

"Поділля" грало за схемою 4-2-3-1. 

Відео дня

Коротко про гру

У першому таймі ігровою перевагою володіло "Поділля", яке й створювало більше моментів. Та Каверін, Прильопа і Костенко свої моменти не реалізували. Гості відповіли небезпечним ударом після перерви на водопій в середині тайму.

У другому таймі м'яч під контроль забрало "Прикарпаття". Та особливої гостроти біля воріт хмельничан не виникало. Як і біля інших. Спокійну гру із великою кількістю дрібних фолів змінив пенальті. Після вкидання ауту від Морговського Каверін вривався в штрафну суперника. Його не за правилами завалив захисник. 11-метровий впевнено реалізував Жданов, який в цьому матчі був капітаном команди - 1:0.

Гості після цього почали діяти більш активно. В одній із атак провалився правий фланг захисту "Поділля". Гравець гостей без будь-якого опору навісив на дальню стійку. М'яч головою був переправлений вздовж воріт і він влучив в груди Шпікули і від нього залетів у ворота. Дещо незлагоджені дії голкіпера та гравця - 1:1.

На 89-й хвилині "Поділля" залишилося в меншості. Контратака "Поділля" завершилася пасом на Хому, який тікав один на один із Чуваєвим. Клименко ще до штрафного майданчика відверто завалив нападника і побачив перед собою червону картку.

В додатковий час "Поділля" героїчно вистояло. Команда показала характер і не дала змоги супернику скористатися грою в більшості. Все вирішувалося в серії післяматчевих пенальті.

Світлина від ФК "Поділля" Хмельницький / FC "Podillya" Khmelnytskyi.
Фото із сторінки ФК "Поділля" у Фейсбук.

Футбольна лотерея

Серія післяматчевих пенальті розтягнулася на 18 ударів. Нерви міцніші виявилися у "подолян". Вони не забили лише раз. А Чуваєв парирував два удари суперника.

Серія пенальті:

Поділля

Прикарпаття

Жданов +

Дитко +

Задерецький - (воротар)

Воробчак +

Прихна +

Хома +

Корохов +

Мелінишин - (воротар)

Морговський +

Француз +

Костенко +

Вацеба +

Панасенков +

Кохман +

Прильопа +

Семотюк +

Шпікула +

Бочкур - (воротар)

Поділля - Прикарпаття - 1:1 (8:7 по пенальті)

Поділля: Чуваєв, Романюк, Клименко, Жданов (к), Морговський, Пріхна, Худік, Каверін, Костенко, Задерецький, Прильопа. 
Запасні: Шухман, Корох, Панасенков, Галета, Шпікула, Мандзюк. 
Тренер: Віталій Костишин.

Прикарпаття: Піцан, Пастух, Мелінишин, Француз, Геник, Вацеба, Борисевич (к), Цюцюра, Кохман, Сондей, Дитко. 
Запасні: Сердюк, Бочкур, Василів, Семотюк, Воробчак, Сикач, Хома. 
Тренер:
 Володимир Ковалюк.

Голи: Жданов (73, з пенальті) - Шпікула (85, автогол)

Вилучення: Клименко (89)

Відеоогляд матчу від Спортцентр Production

Що далі?

У понеділок, 31 серпня, "Поділля" дізнається свій календар у чемпіонаті другої ліги серед команд групи "А". Тут Хмельниччину цьогоріч представлятимуть дві команди. Дебютант - дунаєвецький "Епіцентр", який сьогодні, 30 серпня, вдома зіграє проти львівських "Карпат". Теж в рамках Кубку України. У наступному етапі сильнішого виявлятимуть теж за підсумками одного матчу. Хто стане суперником "Поділля", "Агробізнесу" і, можливо" "Епіцентру", дізнаємося після жеребкування. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Світлина від ФК "Поділля" Хмельницький / FC "Podillya" Khmelnytskyi.
Фото із сторінки ФК "Поділля" у Фейсбук

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дід Панас

    В Кубку України, напевно, це перша та остання їхня перемога.

    Валерий Пастух reply Дід Панас

    Я только из этой новости узнал что команда еще существует. Держаться на плаву - это уже результат! Конечно хотелось бы увидеть таблицу результатов "Игрок - автомобиль" как показатель плавучести.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up