"Поділля" в Туреччині зіграло з білоруським "Рухом" (+ВІДЕО)

"Поділля" в Туреччині зіграло з білоруським "Рухом" (+ВІДЕО)
Медіа - пресслужба ФК "Поділля"
  • Хмельничани зіграли перший матч на закордонних зборах.
  • "Поділля" не реалізувало пенальті й поступилося.

Після тренувань у Хмельницькому та ряду контрольних матчів хмельницьке "Поділля" вирушило до Туреччини. Там команда продовжила підготовку до другої частини чемпіонату України з футболу. Хмельничани виступають в групі "А" другої ліги і ставлять завдання підвищитися в класі.

Першим суперником "подолян" став клуб із Білорусі - "Рух" із Бреста. У минулому сезоні ця команда дебютувала у вищій лізі тамтешнього чемпіонату й відразу посіла доволі високе восьме місце.

Гра "Поділля" - "Рух" відбулася сьогодні, 26 лютого. Про це повідомляє сайт хмельницького клубу. Наша команда виступила двома різними складами у кожному з таймів. На поле виходили гравці, які й раніше виступали за "Поділля", новачки та футболісти на перегляді.

Відео дня

Відкрити рахунок в матчі "Поділля" могло вже на 6' хвилині матчу. Але досвідчений Жданов не реалізував пенальті. Далі були моменти у Салбака, який непогано пробив з лету, та Савошка. Останній влучив у стійку.

Незабитий пенальті Жданова:

Та забити хмельничани так і не змогли. Коли в другому таймі на полі грав фактично другий склад хмельничан, білоруси забили двічі. Зробили це вони на 60' та 71' хвилинах матчу. Отож 2:0 на користь "Руха"

Склад "Поділля"

  • 1 тайм

Чуваєв, Пріхна, ГНП*, Жданов, Морговський, Прильопа,Костенко, Ліповуз, Савошко, Каверін, Салбак.

  • 2 тайм

Шухман, Корохов, Матвиєнко, Шпікула, Павлюк, Панасенков, ГНП, Цибульник, Мораренко, Бондар, Карпенко. На заміну виходили Худік, Романюк, ГНП.

*ГНП - гравець на перегляді

Перший офіційний матч року запланований на 19 березня. В цей день "Поділля" у Хмельницькому має приймати іншого представника Хмельниччини "Епіцентр" (Дунаївці). Обидві команди йдуть в групі лідерів чемпіонату.

Скрін із сайту ПФЛ.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Остап

    Ганьба "Поділлю". І для чого цих бездарів, що даже пенальті забити не можуть, везти в Турцію. Нехай в Славуті грають.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up