Потрійний успіх хмельницької легкоатлетки Каріни Яструб

Потрійний успіх хмельницької легкоатлетки Каріни Яструб
Хмельницька бігунья Каріна Яструб стала найкращою на трьох дистанціях на ІІІ обласних Спортивних іграх серед студентів вишів ІІІ-ІV рівня акредитації, що проходили на легкоатлетичному стадіоні Кам’янець-Подільського національного університету імені І. Огієнка.

Яструб продемонструвала найкращий результат на 800 метрах, 1500 метрах та на естафеті чотири по сто метрів, залишивши далеко позаду своїх найближчих суперниць. Каріна, яка представляла Хмельницький національний університет, підтвердила своє беззаперечне лідерство протягом багатьох років на своїх дистанціях та увійшла до складу збірної Хмельницької області.


Легкоатлетам Хмельницького національного університету вдалося взяти перші місця також і в інших дисциплінах. Так, по два перших місця виграли Інна Григорук (100 метрів та 200 метрів) і Богдан Трасковецький (110 метрів з бар’єрами та стрибки у довжину), а Ольга Якубець була першою на 400 метрах. Ще одна хмельницька студентка Олена Коновалова (Хмельницький університет управління та права) продемонструвала найкращий час на 5000 метрах.


Одне «золото» виборола представниця Подільського державного аграрно-технічного університету Алла Книжук – вона стала першою у стрибках у довжину.

Відео дня
>
А найбільшу кількість нагород здобули студенти Кам’янець-Подільського національного університету імені І. Огієнка: Григорій Подліпчук (100 метрів), Михайло Нижній (200 метрів), Сергій Топорков (400 метрів та 400 метрів з бар’єрами), Михайло Медвідь (800 метрів та 1500 метрів), Олександр Жулінський (5000 метрів та 10000 метрів), Михайло Стремедлівський (штовхання ядра та метання спису), Роман Роєцький (стрибки у висоту та метання диску), Юлія Вергуш (метання диску), Валентина Загоруйко (штовхання ядра), Ірина Калашник (метання спису та молота).


У загальнокомандному заліку перше місце посів Кам’янець-Подільський національний університет імені І.Огієнка, а Хмельницький національний університет – друге. Замкнув трійку призерів Подільський державний аграрно-технічний університет.


У загальнокомандному заліку вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації першим став Кам’янець-Подільський індустріальний коледж, другим - Кам’янець-Подільський коледж будівництва, архітектури та дизайну, а Чемеровецьке медичне училище було третє.


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up