Преміум-ліга з футзалу: перша перемога чемпіону і непробивний "Helpix"

Преміум-ліга з футзалу: перша перемога чемпіону і непробивний "Helpix"
Фото, результати і таблиці із сайту amff.km.ua
  • Відбувся другий тур відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу.

 

Другий тур відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу запам'ятається дебютною перемогою діючого чемпіона. "Хмельницькі делікатеси" у центральному матчі туру зуміли здолати амбітного новачка і одного з претендентів на нагороди МФК "URBAN". Гра була доволі рівною, але краще до своїх моментів підійшли "делікатесні" 2:0.

Цей матч та протистояння "Ротора" з "ДБК" (рідкісні 0:0) стали найменш результативними в турі. В усіх інших матчах команди на двох забивали 4 і більше м'ячів. Загалом у 32 матчах туру було зафіксовано 249 голів. В середньому це 7,8 за гру. Цікаво, що із спаданням сили дивізіону зростає результативність:

  • дивізіон 1 - 47 голів
  • дивізіон 2 - 63 голів
  • дивізіон 3 - 69 голів
  • дивізіон 4 - 70 голів

Щодо дивізіону 1, то тут слід відзначити "Helpix", який жодного разу не пропустив за два зіграні тури - 7:0 проти "Бігучої Лані" та 1:0 проти "URBAN". Останні залишаються єдиною командою в дивізіоні, яка ще не відзначалася забитими м'ячами. Найбільше таких у "Конфермат-Forex Club" - 13. Стільки ж, але пропущених, у найгіршого поки захисту дивізіону у "Філтекса".

Відео дня

У дивізіоні 2 без втрат йдуть три команди. За рахунок кращої різниці м'ячів лідерство втримує "Ауді", яке тільки підвищилося в класі. Ще не змогли здобути залікових балів "За-Зул" та "Інтерпродсервіс".

У дивізіоні 3 відразу п'ять команд здобули максимум очок. Лідирує тут "Ковчег", який минулого року виступав у дивізіоні на щабель вище. Ще більше команд йдуть без втрат у дивізіоні 4. Таких тут шість. І стільки ж колективів поки мають "0" в графі набрані очки.

У наступні вихідні на старт вийде найчисельніший за складом дивізіон 5. Слідкуйте за перебігом хмельницької Преміум-ліги разом із vsim.ua.

Результати всіх матчів (гортайте галерею)

Турнірні таблиці у чотирьох дивізіонах (гортайте галерею):

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up