Репетиція перед грою сезону: чемпіон Хмельниччини знову розгромив суперника

Репетиція перед грою сезону: чемпіон Хмельниччини знову розгромив суперника
Фото із сайту ФК "Агробізнес".
  • «Агробізнес-2» зіграв п’ятий матч в обласній Прем’єр-лізі з футболу.
  • Команда з Волочиська в чемпіонаті області втретє перемагає  з розгромним рахунком.

В середу, 14 червня, був зіграний останній матч 7-ого туру чемпіонату Хмельниччини з футболу серед команд Прем’єр-ліги. «Дунаївці» приймали діючого чемпіона «Агробізнес-2». Гості знову перемогли свого суперника. Вдруге поспіль із однаковим рахунком – 4:0. Хоча в першому таймі фаворит матчу не зміг відкрити рахунок. Після відпочинку забивали Груша, Малащук, Когут і Пліс. Завдяки п’ятій перемозі поспіль «Агробізнес-2» повернув собі лідерство в чемпіонаті. 

Після цього матчу «Агробізнес» готуватиметься до фіналу чемпіонату України з футболу серед аматорів. В понеділок, 19 червня, на НСК «Олімпійський» в столиці команда зустрінеться із харківським «Металістом 1925». На гру організовується безкоштовна поїздка для вболівальників.

  • Краща атака чемпіонату: «Агробізнес-2» - 22 голи
  • Кращий захист чемпіонату: «Агробізнес-2» - 2 голи
  • Найгірша атака чемпіонату: «Фортеця» - 4 голи
  • Найгірший захист чемпіонату: «Славута» - 23 голи
  • Найбільше забито в матчах за участю «Славути» - 29 голів
  • Найменше забито в матчах «Фортеці» і «Енергетик-Миклуша» - 16 голів
  • Без перемог в чемпіонаті: «Славута»
  • Без поразок в чемпіонаті: «Агробізнес-2»

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up