Сенсація дня: "Агробізнес" переміг харківський "Металіст"

Сенсація дня: "Агробізнес" переміг харківський "Металіст"
ua.tribuna.com
  • Команда із Волочиська виявилася сильнішою за лідера першої футбольної ліги.
  • Ця поразка стала першою в сезоні для харків'ян.
  • "Агробізнес" виграв лише вдруге в чемпіонаті, але не покинув зону вильоту.

Сьогодні, 18 жовтня, "Агробізнес" у Волочиську приймав беззаперечного лідера першої ліги харківський "Металіст". Суперник команди з Хмельниччини до цього не програвав й лише раз втрачав очки в чемпіонаті (нічия проти "Полісся). 

Справи в "Агробізнесу" цього сезону значно гірші. До звітного матчу в активі команди була лише одна перемога й чотири нічиї. І поточне передостаннє місце в чемпіонаті. Усе це робило "Металіст" явним фаворитом матчу. Але підсумок виявився сенсаційним.

"Агробізнес" відкрив рахунок вже на старті матчу, реалізувавши контратаку. Її довгим пасом розпочав голкіпер. А завершив точним ударом Черненко - 1:0. Досить швидко гості відігралися після розіграшу кутового - 1:1 і гол на рахунку Мізюка. В середин першого тайму "Агробізнес" після довгого розіграшу атаки вийшов вперед. Навіс на дальній штанзі замкнув Бойчук - 2:1.

Відео дня

Таким рахунок в підсумку і залишився. Господарі мали декілька шансів після контратак збільшити свою перевагу. А гості, хоч і створили немало шансів, не змогли більше засмутити надійного в цей день Мозіля.

У підсумку сенсаційна перемога аутсайдера над лідером. Команді з Волочиська вона дозволила обійти "ВПК-Агро" і "Краматорськ" та вийти на поточне 13 місце. Але зони вильоту "Агробізнес" поки не покинув. Можливо, це вдасться зробити в наступному турі, коли суперником буде столична "Оболонь". Гра у Києві запланована на 25 жовтня й буде транслюватися на телеканалі Футбол 3 (18:30)

А "Металіст" стане наступним суперником хмельницького "Поділля", яке в останній грі поступилося франківському "Прикарпаттю" (0:2). Гра відбудеться 24 жовтня у Харкові. Трансляція на телеканалі Футбол 3 розпочнеться о 18:45.

Слідкуйте за новинами спорту на сайті vsim.ua та на нашій спортивній сторінці у Facebook.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Zetronfox foxy

    f а де там слова рада?
  • Zetronfox foxy

    А чо за а агробізнес це хто чи що?
  • Нема ради))

keyboard_arrow_up