Сенсація дня: «Поділля» перемагає у Хмельницькому

Сенсація дня: «Поділля» перемагає у Хмельницькому

Хмельничани переграли міцний «Тепловик» з Івано-Франківська. Команда потішила вболівальників першою перемогою за останні три місяці. Вирішальний гол був забитий на останній хвилині основного часу.

Хмельницькі вболівальники таки дочекалися свого. Більше місяця «Поділля» не грало на власному стадіоні. А перемагала команда востаннє ще в липні. Повернення футболу до Хмельницького вдалося.

Черговий матч чемпіонату України в другій лізі футбольне «Поділля» нарешті грало у Хмельницькому. Через досить прохолодну погоду на стадіон завітало небагато вболівальників. Близько п’яти сотень людей все-таки прийшли підтримати команду у матчі проти івано-франківського «Тепловика». Й не пожалкували. «Поділля» порадувало своїх прихильників не лише грою, а й результатом.

Вболівальників прийшло не дуже багато. Та побачена гра і результат їх не розчарувалиРозпочалася гра із десятихвилинною затримкою через відсутність «швидкої». Та тільки пролунав стартовий свисток, наші футболісти відразу почали демонструвати неабияку зарядженість на боротьбу. Перші півгодини пройшли за повної переваги команди в білій формі. Найбільш активним в ці хвилини був Віталій Костишин. Саме він мав найкращий шанс відкрити рахунок. Та 30-річний півзахисник дещо замешкався із м’ячем і пробив вище воріт.

Відео дня

Віталій Костишен пробиває вище воріт.Гості відповідали переважно ударами з дальньої дистанції. Більшість з них були неточними. Особливо активізувався «Тепловик» перед перервою. Але й це результату не принесло.

Після відпочинку ініціативою знову заволоділи хмельничани. «Тепловик» в основному оборонявся. Змінилося все після голу Олексія Колесникова. Гравець «Поділля» обіграв у штрафній двох захисників, і метрів з семи пробив точно в ближній кут. Пропущений м’яч змусив активізуватися гостей. «Тепловик» всіма силами пішов у наступ.

Олексій Колесников (з м'ячем) мав моменти для взяття воріт ще в першому таймі.Хмельничани успішно оборонялися. Коли помилялися захисники, то рятував голкіпер Богдан Савчук. Та й він був безсилий після потужного удару Боришкевича. Капітан «Тепловика» зрівняв рахунок, реалізувавши штрафний. Захисник «Поділля» зіграв рукою на підступах до карного майданчика.

Штурм франківців продовжився. В одному з епізодів Владислав Гресь лише за допомогою фолу зупинив суперника. Арбітр вказав на позначку. Та лідер атак «Тепловика» Ігор Худоб’як з 11-метрового пробив вище воріт.

Роман Худік (у білій формі) вийшов на поле у другому таймі.Натиск гостей на цьому не завершився. Хмельничани на масований наступ відповідали контратаками. І таки дочекалися свого шансу. Алішер Якубов протягнув м’яча майже до лінії штрафного майданчика і точно пробив у дальній кут. Голкіпер до такого був неготовий і врятувати свою команду не зміг. Так «Поділля» не раділо вже давно. Гравці з обіймами накинулися на свого капітана.

У підсумку перемога «Поділля» з рахунком 2:1. Вона стала лише другою для хмельничан в чемпіонаті. Тому на неї очікували давно як вболівальники, так і самі футболісти. Ще більшу ціну перемозі дає те, що здобута вона була у матчі проти сильного «Тепловика», який в турнірній таблиці до звітного туру ішов восьмим. Наступну гру «Поділля» проведе в Одесі. Там 21 жовтня хмельничани зустрінуться із командою «Реал Фарма», яка поки посідає сьому сходинку. Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Чемпіонат України з футболу. Друга ліга. 13-ий тур

15 жовтня. Стадіон «Поділля» (Хмельницький)

Поділля (Хмельницький) – Тепловик (Івано-Франківськ) – 2:1

Голи: Колесников (70), Якубов (90) – Боришкевич (75)

На 80-ій хвилині Худоб’як (Тепловик) не реалізував пенальті

Андрій Муляр провів хороший матч і допоміг команді перемогти.Переможний гол забив Алішер Якубов (з м'ячем).

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up