Сенсація дня: “Поділля” перемагає у Хмельницькому (ФОТО та ВІДЕО)

Сенсація дня: “Поділля” перемагає у Хмельницькому (ФОТО та ВІДЕО)
Віталій Каверін був одним з кращих у матчі "Поділля" - "Полісся". На його рахунку 2 результативні передачі.
  • Хмельничани здолали одного з лідерів чемпіонату житомирське “Полісся”.
  • Успіх став історичним відразу з декількох причин.
  • Яким було футбольне свято, бачив журналіст vsim.ua.

Більше п’яти місяців тому “Поділля” востаннє вигравало в домашньому матчі другої футбольної ліги України. Ще 28 квітня цього року хмельничани на головній арені міста здолали “Арсенал-Київщину” з рахунком 2:0. Такі ж цифри на табло засвітилися і сьогодні, 6 жовтня. “Поділля” приймало житомирське “Полісся” в рамках 12-ого туру чемпіонату в групі “А”.

Чому перемога стала історичною

  • у новітній історії “Поділля” ще жодного разу не перемагало “Полісся” (двічі 0:0 на виїзді, 0:2 та 2:3 вдома)
  • “Поділля” вперше у сезоні здобуло домашню перемогу
  • “Поділля” у поточному сезоні забило 3 голи вдома. 2 із них сьогодні (до цього Андрій Муляр відзначився у матчі проти “Черкащини-Академії - 1:2)

50% реалізація та казус від арбітрів

Заголовок

Досить дивне рішення прийняла бригада арбітрів. Вона вийшла на гру у жовтих футболках. Такого ж кольору вони були у гравців “Полісся”.В першому таймі часто головного арбітра було важко знайти на полі. Він злився із футболістами гостей. Після перерви рефері виправили свою помилку і одягнули червоні футболки.

Матч “Поділля” - “Полісся” не був видовищним. У ньому було багато боротьби і мало комбінаційного футболу. Не останню роль в цьому зіграла якість поля. У післяматчевому коментарі це підтвердив наставник “Поділля” Віталій Костишин. Він сказав, що за такого стану газону грати через передачі низом було вкрай важко.

Відео дня

Кількість дійсно небезпечних моментів у матчі вийшла досить малою. Таких було всього 4. Всі створило “Поділля”. 

За мить Кирило Бабак побіжить до трибуни з ультрас святкувати забитий гол - 1:0

Каверін отримав м’яч на лівому фланзі і віддав класну передачу на Бабака. Той вийшов на побачення із голкіпером і пробив у дальній кут - 1:0.

Гол Алішера Якубова - 2:0


Каверін знову отримав м’яч на лівому фланзі і відпасував на вільного Якубова. Тому залишалося влучити в порожні ворота - 2:0.

Нереалізований момент Кирила Бабака

Каверін міг стати автором третьої гольової передачі. І знову він класно віддав на Бабака з лівого флангу. Автор першого голу цього разу не зміг переграти голкіпера гостей.

Володимир Гладкий міг зробити рахунок розгромним

Схожий момент мав Гладкий, який вийшов на заміну. Він пробив у дальній кут воріт. Цього разу голкіпер кінчиками пальців перевів м’яч на кутовий.

“Полісся” за весь матч практично й не створило нічого дійсно небезпечного біля воріт Старущенка. Голкіпер “Поділля” досить спокійно нівелював усі спроби гостей забити бодай гол. Відзначимо і надійну гру захисту хмельничан, який “перекушував” усі атаки суперника.

Гості останні 20 хвилин догравали в меншості. Суханов вийшов на заміну і примудрився протягом однієї хвилини заробити два попередження в центрі поля. Як не переконував він арбітра матчу Олега Когута в незначимості порушень, той показав йому червону картку. 

Коментарі тренерів 

Справедливість результату у післяматчевому коментарі визнав наставник “Полісся” Анатолій Безсмертний. Він був розчарований другій поспіль поразці його команди після успішної серії. До звітного матчу вона йшла на третьому місці. Після нього стало шостим.

Небагатослівним був і тренер “Поділля” Віталій Костишин. Він прийшов на післяматчеве інтерв’ю у хорошому настрої. Визнав, що футбол гра команди не була такою видовищно, як в попередніх матчах. 

Шанс покинути останнє місце

Попри перемогу, “Поділля” залишилося на останньому місці в групі “А”. У активі команди вже 10 очок. Стільки ж має “Чайка” з Київщини. Саме проти цієї команди хмельничани зіграють свій наступний матч. Він запланований на 13 жовтня і стане для “Поділля” виїзним. У матчі першого кола була зафіксована нічия 0:0. Наступний домашній матч - дербі проти вінницької “Ниви”. Він запланований на 20 жовтня. Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Кирило Бабак провів хороший матч
Олександр Музичук виконав багато роботи і наприкінці виглядав дещо втомленим. Його замінив Петро Намуйлик
Кирило Бабак святкує гол у ворота "Полісся"
У матчі було багато боротьби й нерідко на поле виходили лікарі
"Поділля" завдяки командному пресингу відбирало м'яч на чужій половині поля
Лівий захисник "Поділля" Станіслав Штаненко часто підключався до атак команди
Голкіпера "Поділля" Анатолія Старущенка після матчу "атакували" юні вболівальники, щоб зробити селфі


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up