Скандальний Олександр Алієв став тренером «Хмельницького»

Скандальний Олександр Алієв став тренером «Хмельницького»
Фото 1927.kiev.ua
  • Екс-гравець збірної України і київського «Динамо» працюватиме у Хмельницькому.
  • 32-річний Олександр Алієв працюватиме тренером у міському аматорському клубі.

ФК «Хмельницький» було створено навесні 2017-ого. За перший рік свого існування команда здобула срібло чемпіонату області і дебютувати в аматорській футбольній лізі. Після першої частини сезону команда йде на останньому місці у своїй групі.

Виправляти ситуацію і робити чергові кроки у розвитку клубу хмельничани будуть із відомим українським футболістом Олександром Алієвим. Як повідомив один із керівників клубу Олександр Дяблов на своїй сторінці у Фейсбук, вчора команді представили нового тренера.

З Алієвим, можливо в ролі граючого наставника, «Хмельницький» готуватиметься до зустрічі із «Малинськом» вдома 7 квітня. Майбутній суперник йде на четвертому місці в групі 1. У першому колі команди зіграли внічию – 1:1.

Відео дня

Скандальність і нерозкритий талант

Олександр Алієв відомий багатьом українським вболівальникам. І не лише своєю грою, сильним ударом і вмінням пробивати штрафні. Прославився футболіст і різними скандалами. Неодноразово його звинувачували у побитті дружини, він також публічно обматюкав журналістку й тікав із збірної. Дісталося від нього і партнеру по «Динамо» Євгену Хачеріді, якого Алієв на камеру назвав «дятлом». Усе це можна побачити й почути на відео (присутня ненормативна лексика).

Та попри скандали поза межами поля. В грі йому часто давалися класні голи і результативні передачі. Та через характер і постійні скандали свого таланту перспективний Алієв так і не розкрив на повну. Пропонуємо насолодитися підбіркою його кращих голів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Геннадій Бураненко

    Так пиво в півторашках проносити тепер для трєнєра буде можна?
  • Сергей Куницкий

    Ему шо, не хватает 300$ зарплаты?
  • Ігор Лисий

    Та знаем, ещё одним бухарем больше в буфете)))
  • Konstantin Petrushevsky

    Это успех! До этого нужно было идти через Динамо и сборную!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up