Складний календар: хмельницький «Новатор» готується зустріти чемпіона України

Складний календар: хмельницький «Новатор» готується зустріти чемпіона України
Фото Хмельницької федерації волейболу.
  • Перший етап волейбольної Суперліги «Новатор» завершуватиме проти команд із топ-5.
  • Розпочнуть складний етам чемпіонату хмельничани проти діючого чемпіона України.

Хмельницький «Новатор» після десяти турів посідає четверту сходинку і турнірній таблиці волейбольної Суперліги. Піднятися вище або ж хоча втримати поточну позицію нашій команді буде вкрай важко. В останніх чотирьох турах хмельничани зіграють з прямими конкурентами у боротьбі за медалі.

Нова схема розіграшу

З цього сезону у волейбольній Суперлізі України запровадили нову схему розіграшу. Раніше після регулярного чемпіонату за медалі боролася четвірка кращих. Цьогоріч шанс потрапити на п’єдестал пошани отримають більше команд – вісім. Саме стільки учасників виходять до 1/4 фіналу. На цьому етапі пари команд формуються наступним чином:

  • 1 місце – 8 місце
  • 2 місце – 7 місце
  • 3 місце – 6 місце
  • 4 місце – 5 місце

То ж, як бачимо, досить важливим є зайняти якнайвище місце в регулярному чемпіонату, щоб отримати теоретично більш слабкого суперника в 1/4 фіналу. Тому для «Новатора» наступає найскладніша частина першого етапу.

Відео дня

Вісім матчів з прямими конкурентами

Поки хмельницький «Новатор» іде четвертим в Суперлізі. Теперішня турнірна таблиця показує, що потенційним учасником у плей-офф для наших є непростий новачок турніру з Вінниці «Серце Поділля. Команда іде п’ятою. Суперник для «новаторців» незручний. Це доводять результати першого кола – дві поразки з рахунком 0:3. Тому теоретично «Новатору» вигідніше займати третє місце і зустрічатися із «Юридичною академією», яку наші вже тричі перемагали в цьому сезоні.

Та піднятися на третю сходинку «Новатору» буде вкрай важко. Усе через складний календар на фініші регулярного чемпіонату. В останніх чотирьох турах наші зіграють виключно із представниками топ-5 Суперліги.

Для початку хмельничани приймуть діючого чемпіона України харківський «Локомотив». Два матчі відбудуться вже цього тижня. У п’ятницю, 23 лютого, матч розпочнеться о 17:00. В суботу, 24 лютого, гра стартує в 11:00.

Календар останніх турів Суперліги для «Новатора»:

  • 11 тур: Новатор – Локомотив (23, 24 лютого)
  • 12 тур: Барком-Кажани – Новатор (2, 3 березня)
  • 13 тур: Вінниця – Новатор (9, 10 березня)
  • 14 тур:  Новатор – Серце Поділля (15, 16 березня)

Слідкуйте за новинами спорту і не тільки на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up