Славія - Челсі. Складний іспит для Трпішовскі (Новини компаній)

Славія - Челсі. Складний іспит для Трпішовскі (Новини компаній)

11 квітня в Празі на стадіоні Eden (вміщує 19084 глядача) відбудеться перший матч 1/4 фіналу Ліги Європи між місцевою Славією і лондонським Челсі. Початок матчу - о 22:00 за київським часом.

Славія в попередньому раунді зустрічалася з Севільєю. Перший матч в Іспанії завершився внічию 2: 2. Гра у відповідь в Празі вийшла драматичною. Основний час також завершився внічию 2: 2. На 8-й хвилині півзахисник гостей Франко Васкес вивів Севілью вперед. Однак, через 4 хвилини, нападник Славії Мік ван Бюрен зрівняв рахунок. А за хвилину до кінця додаткового часу захисник Севільї Симон К'єр забив гол у свої ворота.

Для Челсі матчі 1/8 фіналу вийшли набагато легше. Суперником синіх було київське Динамо. Лондонці каменя на камені не залишили від динамівців, вигравши 3: 0 в Лондоні і 5: 0 в Києві. У київському матчі відзначився Олів'є Жиру, який забив 3 голи.

Славія - один з найстаріших клубів Чехії (заснований в 1892 році). 4 рази Славія ставала чемпіоном країни. За цим показником Червоно-білі поступаються землякам з Спарти і Вікторії (Пльзень). Також 4 рази клуб вигравав Кубок Чехії. На даний момент Славія є лідером чеського чемпіонату. Команда Індржіха Трпішовскі більше всіх забила і менше всіх пропустила.

Челсі заснований в 1905 році. У числі титулів клубу - перемога в Лізі Чемпіонів (2012 рік), в Лізі Європи (2013), Кубку Кубків (1971, 1998), Суперкубка УЄФА (1998). Також сині 6 разів ставали чемпіонами, 8 разів вигравали Кубок Англії, 5 разів - Кубок Англійської Ліги і 4 - Суперкубок Англії. На даний момент команда Сарри в англійській Прем'єр-Лізі ділить 5-6 місця з Манчестер Юнайтед. Після розгромної поразки від Манчестер Сіті 10 лютого (0: 6) команда Мауріціо Сарри поступово приходить до тями. Про це, в тому числі, говорять дві великі перемоги в Лізі Європи над київським Динамо.

Хочете зробити ставку на Лігу Європи - зверніть увагу на дане протистояння. У цій парі безумовним фаворитом є Челсі. Судячи з матчів з Динамо (Київ) сині відносяться до Ліги Європи з усією відповідальністю. Лондонці є головними претендентами на перемогу в цьому турнірі. Букмекерська компанія Parimatch оцінює прохід Челсі в наступний раунд коефіцієнтом 1,15. На прохід Славії коефіцієнт 5,5. Швидше за все, англійці питання виходу в півфінал вирішать вже в Празі.

 

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up