«Славута» не завадила «Збручу» достроково оформити чемпіонство

«Славута» не завадила «Збручу» достроково оформити чемпіонство
Після завоювання кубку області "Збруч" переміг і в чемпіонаті.
Команда з Волочиська стала недосяжною для своїх конкурентів за три тури до завершення чемпіонату.

Хмельницька Прем’єр-ліга виходить на фінішну пряму. В трьох турах, що залишилися, та у перенесених матчах команди між собою визначатимуть ще двох призерів.

«Славута» - «Збруч» - 0:1

Саме в Славуті команда з Волочиська оформила черговий чемпіонський титул. Уж звично для матчів другого кола «Збруч» здобув мінімальну перемогу. Вирішальний гол був забитий на початку другого тайму. Таким чином «Збруч» здобув одинадцяту перемогу поспіль у чемпіонаті та став недосяжним для своїх конкурентів і вчергове підтвердив статус найсильнішої команди Хмельницької області.

Відео дня

«Енергетик» - «Перлина Поділля» - 3:0

У матчі між командами з нижньої частини таблиці перемогу здобули більш досвідчені нетішинці. Для команди з Білогір’я цей сезон став дебютним. Після вдалих результатів на початку чемпіонату новачкам так і не вдається здобути бодай очко після тривалої перерви. «Енергетик» завдяки перемозі перемістився на поточну четверту позицію. Від «бронзи» команду відділяє всього 2 очка. Та у конкурентів ще є матчі у запасі.

В рамках 14-го туру було зіграно лише два матчі із чотирьох. Хмельницьке дербі між «Поділлям» та СК «Поділля»-ДЮСШ-1 було перенесено на середу, 28 жовтня. Дату проведення центрального матчу туру між «Дунаївцями» та «Случем»  поки не визначили. Причиною переносу стала участь дунаєвецьких футболістів в всеукраїнській універсіаді.

В рамках 9-го туру, який був перенесений через участь збірної Хмельниччини в Кубку регіонів ФФУ, зустрінуться: "Збруч" - "Енергети", "Перлина Поділля" - "Дунаївці", "Славута" - "Поділля"-ДЮСШ-1 та "Поділля" - "Случ". Попередньо матчі пройдуть в суботу, 24 жовтня.Читайте також: «Спортлідер+» - «Локомотив»: повернення у минуле

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up