Спеціально не забите пенальті: "Нива" і "Поділля" зіграли внічию (ВІДЕО)

Спеціально не забите пенальті: "Нива" і "Поділля" зіграли внічию (ВІДЕО)
Фото із сайту вінницької "Ниви".
  • Хмельничани у Вінниці зіграли черговий контрольний матч.
  • Матч запам'ятається незвичним вчинком з боку господарів.

Хмельницьке "Поділля" та вінницька "Нива" провели контрольний матч в рамках підготовки до нового футбольного сезону. Команди зіграли на центральному стадіоні Вінниці. У першому таймі в складі хмельничан було чимало гравців на перегляді. Це дозволило більше моментів створити вінничанам. Вони й після точного удару Браславського відкрили рахунок.

В другому таймі більше ініціативою володіло "Поділля", яке суттєво змінило склад. Це дозволило команді зрівняти рахунок завдяки вдалим діям Прильопи у завершальній стадії атаки.

А все могло завершитися перемогою "Ниви". На останній хвилині матчу арбітр призначив 11-метровий у ворота "Поділля". Як повідомляють на сайті вінничан, гравці та тренер команди вирішили, що таке рішення арбітра було помилковим. Тому Калітов навмисне пробив несильно прямо в руки голкіпера.

Відео дня

Голи й момент з пенальті є на відео:

Після матчу головний тренер "Поділля" Віталій Костишин місцевій прес-службі сказав, що результат матчу для нього не був головним, оскільки на полі було чимало футболістів на перегляді, які не зіграні. Також він погодився з думкою, що пенальті не було й подякував за благородний вчинок господарів. Відповів він й на питання про завдання "Поділля" на сезон:

  • Грандіозних планів немає. Збираємося закріпитися у першій лізі, бути в середині турнірної таблиці, конкурувати і не пасти задніх.

Свій наступний матч "Поділля" зіграє вже завтра, 16 липня. У Хмельницькому команда зіграє із ковалівським "Колосом", який виступає в Прем'єр-лізі. Однією з головних родзинок матчу стане протистояння братів Костишиних. Руслан тренує "Колос", а Віталій "Поділля". Початок гри на "Поділлі" - 17:00.

Також в пресслужбі "Поділля" повідомляють, що в суботу, 17 липня, в місті відбудеться Свято футболу. В цей день від центру міста до стадіону "Поділля" пройде урочиста хода в честь виходу команди до першої ліги. А на спортивній арені запланували святкові заходи та концерт місцевого рок-гурту "Stanza". Початок ходи біля Дитячого світу о 18:30. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up