Спортивні вихідні: Кицька перемагає “Хмельницький” та успіхи на виїзді (ВІДЕО)

Спортивні вихідні: Кицька перемагає “Хмельницький” та успіхи на виїзді (ВІДЕО)
Використані фото і відео із сайтів клубів "Сокіл", "Чайка", "Карпати" та "Енергія" та ресурсу volleyball.ua.
  • Хмельницькі команди свої чергові матчі провели на виїзді.
  • Краще гостьові поєдинки провели “подоляни” і “соколята”.
  • Невдалими вихідні стали для волейболісток і футболістів “Хмельницького”.

Футбол

“Поділля” здобуло другу перемогу поспіль. Після успіху в домашній грі проти “Полісся” хмельничани на виїзді здолали “Чайку”. У грі в селищі Макарів Київської області було забито лиш один гол. Дебютним у складі “Поділля” він став для Володимира Гладкого. Гравець вийшов в основі замість дискваліфікованого Олександра Музичука і віддячив тренерському штабу за довіру.

Чайка - Поділля - 0:1

Гол: Гладкий (8)

Відео дня
blockquote>

Два поспіль успішні матчі дозволили “Поділлю” піднятися з останньо місця на сьоме. Наступний матч хмельничани зіграють вдома проти принципового суперника - вінницької “Ниви”. Гра запланована на суботу, 20 травня. Початок - 16:00 на стадіоні “Поділля”.

Єдину перемогу в чемпіонаті України серед аматорів СК “Хмельницький” здобув в Острозі над “Коброю”. Але та команда знялася зі змагань. Тому результат було анульовано. Повернути цифру “1” у графу “перемоги” хмельничани так і не можуть. Черговий шанс вони мали в Галичі проти “Карпат”. Суперник виявився сильнішим і спокійно переграв молодь “Хмельницького”. Результат було “зроблено” вже у першому таймі. Головну роль у підсумковому розгромі хмельничан зіграв Ярослав Кицька, який забив половину від усіх голів у матчі.

Карпати –  СК Хмельницький - 6:0

Голи: Кицька (5, 11, 62), Легкий (19), Третяк (45+1), Локатир (52)

“Хмельницький” посідає останнє місце в турнірній таблиці групи “А”. Піднятися звідти команда зможе у наступному турі у неділю, 21 жовтня. Тоді вона на виїзді зіграє перший матч другого кола проти “Тернопіль-ДЮСШ”. У першому колі в Хмельницькому була зафіксована нічия 1:1. Вона поки залишається єдиною для обох команд.

Футзал

“Сокіл” у 2018 році найбільше офіційних матчів зіграв проти львівської “Енергії” - 8 поєдинків. Останній із них в 4-ому турі минулих вихідних. Статистика попередніх семи зустрічей далеко не на користь хмельничан - 1 перемога і 6 поразок. Загальна різниця м’ячів - 16:32. Тому перед черговим візитом до Львова мало хто сподівався на позитивний результат. Та команді вдалося здивувати. “Сокіл” зіграв внічию 1:1. Знову успіх команді приніс розіграш стандарту. Чудовим ударом завершив його капітан “соколят” Андрій Хамдамов.

Енергія - Сокіл - 1:1

Голи: Пелех (17) - Хамдамов (22)

Після чотирьох турів “Сокіл” має в активі 4 очка і посідає сьоме місце. Шанс обійти хмельничан має херсонський “Продексім” (в середу 16 жовтня гратиме проти “Кардинал-Рівне”). Наступний матч “соколята” проведуть вдома проти “Епіцентру К Авангард” з Одеси (4 місце, 6 очок). Він пройде в суботу, 20 жовтня. Початок - 12:00 в спорткомплексі ГУНП на Зарічанській.

Волейбол

Серед волейбольних команд “Новатора” у минулі вихідні свої матчі проводила лише жіноча. Вона грала на виїзді в Запоріжжі проти одного із двох лідерів сезону - “Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ”. Хмельничанка не вдалося відібрати перші очки в суперника - дві поразки з рахунком 1:3. Та й для “Новатора” це стали перші матчі без здобутих очок. Команда після трьох турів ділить 3-4 місця із вінничанками з “Білозгар-Медуніверситет”. Саме проти цієї команди хмельничанка зіграють свої наступні матчі. Вони станут домашніми і відбудуться 26-27 жовтня.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up