Спортивний Хмельницький: перемога регбістів у «західному дербі» і поразка футболістів

Спортивний Хмельницький: перемога регбістів у «західному дербі» і поразка футболістів
Регбісти перемогли на "Поділлі". Фото із сторінки Федерації регбі Хмельницької області у Фейсбук.
  • Регбійне «Поділля» зіграло свій перший домашній матч у 2018 році.
  • «Хмельницький» на чолі з Алієвим поступився одному з лідерів чемпіонату.
  • «Агробізнес» гарантував собі перше місце в групі А другої футбольної ліги.

Різні результати показали хмельницькі команди протягом вікенду. Потішити своїх вболівальників впевненою перемогою вдалося регбістам. Вони у «західному дербі» приймали одвічного суперника – львівський «Сокіл». Підсумковий результат показав, що гостям поки важко на рівних боротися з подолянами – 54:3. Хмельничани святкували перемогу у першому домашньому матч сезону в Суперлізі з регбі-15. Наступний матч запланований на 26 травня. І знову ж таки проти «Сокола», але уже у Львові.

Не вдалося виграти «Хмельницькому», який виступає в групі 1 аматорського чемпіонату України з футболу. Команда на чолі з Олександром Алієвим протистояла лідеру – «Рочину» із Соснівки Львівської області. Хмельничани усі голи пропустили в першому таймі і поступилися 4:0. Наступний матч команда зіграє 19 травня вдома проти «Покуття» з Коломиї.

Відео дня
"Буковина" стане наступним суперником "Поділля". Фото із сайту "Агробізнесу"

Перше місце в групі А гарантував собі волочиський «Агробінес», який повернувся на рідний стадіон. Суперником була чернівецька «Буковина». Рахунок матчу більш ніж переконливий – 5:0 на користь команди з Хмельниччини. То ж наздогнати «Агробізнес» уже ніхто не зможе.

Нагадаємо, що хмельницьке «Поділля» вимушено пропускав цей тур, оскільки тернопільська «Нива» знялася з чемпіонату. Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up