«Спортлідер-3-Поділля» втратив шанс достроково стати чемпіоном Хмельницького з футболу

«Спортлідер-3-Поділля» втратив шанс достроково стати чемпіоном Хмельницького з футболу
Фото sportlider.km.ua
У матчі проти найближчого переслідувача команді необхідна була лише перемога.

До завершення чемпіонату Хмельницького з футболу залишається все менше часу. Боротьба за призові місця та право в наступному сезоні грати в еліті лише загострюється. У вищій лізі центральним матчем туру було протистояння діючого чемпіона проти «Ветерана». Останні врятувалися від поразки на останніх секундах гри. Несподіваною можна назвати перемогу «Лади» проти «Тетри». Досить значимим для «ДБК» та «INBEW-Чернігівське» було очне протистояння. Та переможця команди, що ведуть боротьбу за виживання не виявили.

Чергової втрати зазнав лідер першої ліги. У матч проти середняка в лиці «Буревісника» міліціонери зіграли внічию. Важливу і впевнену перемогу здобув «Ковчег». Поступову віднаходить гру команда «Родові помістя» і після декількох успішних матчів наближається до групи лідерів.

Ковчег

Відео дня

Атлетик-Ферозіт

6:1

Ротор

Університет-Молокія

0:1

Ракета

ДЮСШ-Україна

1:0

INBEV-Чернігівське

ДБК

1:1

Ветеран

Спортлідер-3-Поділля

2:2

Фенікс+-Левша

Феміда-НК

4:0

Лада

Тетра

2:0

Родові помістя

Спорттовари

3:2

Кардіфф

Епіцентр-К

1:3

Буревісник

ХМВ УМВС

2:2

Червона зірка

Фаворит

+:-

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up