Сутінки: хмельницька версія або Як перемагало “Поділля”

Сутінки: хмельницька версія або Як перемагало “Поділля”
  • Матч першої ліги “Поділля” - “Хуст” запам’ятається не лише розгромною перемогою хмельничан.
  • Він завершувався в сутінках при поганенькому освітленні.

Матч першої футбольної ліги між “Поділлям” та “Хустом” мав розпочатися о 14:00 сьогодні, 4 листопада. Через повітряну тривогу стартовий свисток арбітрині прозвучав пізніше - о 15:40. Така затримка позначилася на умовах, за яких хмельничани вперше за понад три роки змогли забити 4 м’ячі в одному матчі.

Фото - пресслужба ФК Поділля

“Нам потрібен реванш”, - так пресслужба “Поділля” анонсувала матч проти “Хуста”. Хмельничани не забули про несподівану поразку “Хуста” (1:2), яка стала першою перемогою в сезоні для команди із Закарпаття. Та ще й свій дебютний гол вона забила саме у ворота “Поділля”.

За справу “Поділля” взялося швидко. Вже за 10 хвилин від початку гри вони могли забивати тричі. Пріхна та Костенко свої нагоди не реалізували. Натомість Войтіховський забив, з метра переправивши м’яч у сітку після розіграшу кутового - 1:0 і перший гол нападника в сезоні. Для цього йому знадобилося 11 матчів. Раз в рік і Войтіховський забиває:)

Відео дня
Максим Войтіховський забив свій перший гол за "Поділля". Фото - пресслужба ФК Поділля

Цей матч точно став кращим у “Поділлі” для височенного нападника. Він виграв багато боротьби, підігрував партнерам й змушував суперників порушувати на собі правила. Один із зароблених ним штрафних класно реалізував Задоя, пробивши у дев’ятку - 2:0.

Шансів в “Хуста” практично не було. Така ж картина гри була в другому таймі. “Поділля” повністю контролювало гру й продовжувало створювати моменти. Наступні два голи хмельничан вийшли схожими - вкидання з ауту від Назарчука на правому фланзі, простріл з флангу й вдалі реалізації від Боженара та Пріхни - 4:0. Стільки голів хмельничани востаннє забивали ще у вересні 2021 року, коли перемогли “Кременчук” 4:1.

З таким же рахунком завершився і звітний матч. На останній хвилині основного часу фінальний штурм “Хуста” дозволив команді відзначитися голом престижу після розіграшу кутового.

На другий тайм на стадіоні увімкнули освітлення. Працювало воно на 3 із 4 вишках. Тай то не всі лампи. Тому догравали матч уже в сутінках. Й про це точно будуть говорити вболівальники “Поділля”, коли згадуватимуть про поки кращий матч команди в сезоні.

Хмельничани востаннє забивали 4 голи ще у вересні 2021 року. Фото - пресслужба ФК Поділля

“Поділля” - “Хуст” - 4:1

Голи: Войтіховський (6), Задоя (24), Боженар (57), Пріхна (63) - Іванов (90)

Кращий гравець матчу за версією vsim.ua - Максим Войтіховський

“Поділля” має зіграти ще три матчі у цьому році: на виїзді проти тернопільскої “Ниви” (10 листопада) та “Буковини” (25 листопада) й вдома проти “Карпат” (18 листопада).

Також сьогодні мав відбутися матч у Кам’янці-Подільському, де в гості до “Епіцентра” приїхали “Карпати”. Через повітряну тривогу гру перенесли на неділю, 5 листопада. Початок - 12:00. Інший представник Хмельниччини” свій матч провів у п’ятницю, 3 листопада. “Агробізнес” вдома переміг тернопільську “Ниву” із рахунком 2:1.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up