Тренер “Карпат” прокоментував скандальне вилучення в матчі з “Поділлям” (ВІДЕО)

Тренер “Карпат” прокоментував скандальне вилучення в матчі з “Поділлям” (ВІДЕО)
Фото Віктора Завранського.
  • Хмельничани вдома обіграли гостей з Галича із рахунком 2:0.
  • Ключовим стало вилучення у “Карпат” вже на початку матчу.
  • Про цей момент і не тільки Роман Гнатів говорив після матчу.

“Карпати” зроблять все, щоб “Поділля” не вийшло в першу лігу. Таку заяву зробив тренер команди з Галича Роман Гнатів. 

Перед цим була власне гра чергового туру в групі “А” другої ліги чемпіонату України з футболу. У Хмельницькому “Поділля” перемогло “Карпати” із рахунком 2:0. У першому таймі класний гол ударом в “дев’ятку” забив Віталій Каверін. А в другому таймі після його вдалих дій вже в пусті ворота м’яч відправив Кирило Костенко.

Ключовим у грі став момент на 15 хвилині. Тоді легіонер “Поділля” Нгамба у центрі поля порушив правила проти Сича. Фол цілком тягнув на попередження для півзахисника хмельничан. Натомість дисциплінарні санкції були винесені гравцю гостей. І не попередження, а вилучення.

Відео дня

Можливою причиною такого рішення арбітра стало проявлення расизму зі сторони гравця “Карпат”. Наставник гостей Роман Гнатів після матчу сказав, що його підопічний сказав в адресу суперника слово “чмирь”. Але чомусь, за словами тренера, арбітр почув слово “чорний”. 

Також тренер “Карпат” пообіцяв взяти реванш у “Поділля” й припустив, що такі події були спричинені тим, що комусь захотілося зробити свято президенту хмельницького клубу Євгену Бейдерману, який у день матчу відзначав День народження. Ну і пообіцяв взяти реванш у хмельничан. Додав також, що загалом “Поділля” по грі його не вразило і він бачив й сильніші команди

Ну а тренер “Поділля” Віталій Костишин результатом та самовіддачею команди задоволений. Хоч і не приховує, що є над чим працювати і в матчі були певні помилки. Останні не в останню чергу виникали через дії суперника.

Наступний матч для “Поділля” стане заключним перед зимовою перервою. Хмельничани 22 листопада на виїзді зіграють із “Рубіконом” з Вишневого. В разі перемоги вони отримають шанс вийти на чисте перше місце. Поки вони йдуть другими, маючи по 22 очки з “Діназом”, якому поступаються за додатковими показниками.

Ще один представник Хмельниччини в другій лізі "Епіцентр" (Дунаївці) в цьому турі мав зіграти із "Ужгородом". Але гру перенесли через виявлені випадки коронавірусу в закарпатців. Наступний матч команди запланований 18 листопада в Дунаївцях проти "Буковини". Далі  ще одна домашня гра. Суперник - вінницька "Нива".

Інша команда з Хмельниччини зіграє сьогодні, 16 листопада. "Агробізнес" в рамках чергового туру першої ліги на виїзді зіграє проти "ВПК-Агро". Початок трансляції - 14:00.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Володимир Тринадцятко

    Та їм і робити нічого не потрібно . )
  • Гоша Цукерман

    Підвищення в класі залежить від Карпат опосередковано, тренер повинен знати це краще  за любого. Тому не треба  таких гучних заяв
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up