Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд

Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд
  • Епіцентр, Поділля та Сокіл вдало провели свої ігри.
  • Агробізнес став єдиним, хто програв.

Із пʼятниці, 26 квітня, по неділю, 28 квітня, команди з Хмельниччини провели чотири матчі в чемпіонатах України. У першій футбольній лізі в їх активі дві перемоги та поразка. У футзальній Екстра-лізі вдало розпочав плей-офф Сокіл.

Енергія — Сокіл — 3:6

Перший матч 1/4 фіналу плей-офф Екстра-ліги вийшов переможним для хмельничан. Вони закономірно переграли досвідченого суперника і зробили крок до виходу у півфінал, що гарантує команді участь в медальних серіях.

Відео дня

Поділля — Чернігів — 2:1

Безпрограшна серія хмельничан триває вже 7 матчів. І що цікаво, після зимової перерви команда грає внічию на виїзді та перемагає вдома. Остання звитяга над Черніговом була важкою. І по грі хмельничан видалась чи не найгіршою. Але, зважаючи на поразку Буковини, вона дозволила Поділлю вийти на перше місце в групі «Вибування».

Вікторія — Агробізнес — 1:0

Після несподіваної перемоги над Інгульцем, команда з Волочиська не може перемогти вже три гри поспіль. Цього разу команда поступилася в Сумах. Такий результат віддалив Агробізнес від можливої боротьби за 4 сходинку, яка дає право зіграти перехідні матчі за місце в УПЛ.

Маріуполь — Епіцентр — 0:1

Закріпилася на 4 місці інша команда з Хмельниччини — камʼянецький Епіцентр. Сталося це завдяки перемозі над прямим конкурентом — Маріуполем. Перевага в 4 очки над найближчим переслідувачем робить шанси на перехідні матчі доволі високими.

Наступні матчі

  • Агробізнес — Лівий берег — 3 травня, 13:00
  • Кремінь — Поділля — 3 травня, 13:30
  • Епіцентр — Полтава — 4 травня
  • Сокіл — Енергія — 10 травня

Читайте також: ВСІМ Бізнес-ліга 2024: турнірні таблиці

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up