У Хмельницькому відбувся спортивний турнір в пам’ять про полеглого на війні захисника

У Хмельницькому відбувся спортивний турнір в пам’ять про полеглого на війні захисника
Тут і далі фото з сайту Хмельницької обласної ради
  • Олександр Борбуцький займався вільною боротьбою та був перспективним спортсменом. 

  • Він добровольцем пішов на війну з перших днів повномасштабного вторгнення. 

  • В пам’ять про загиблого бійця в обласному центрі провели турнір з вільної боротьби. 

Вихідними у Хмельницькому відбувся турнір з вільної боротьби. Його приурочили пам’яті хмельничанину — загиблому на війні Герою Олександру Борбуцькому та полеглим захисникам України. За першість змагалися спортсмени з 12 областей України. Про це розповіли в обласній раді. 

Змагання відбувалися впродовж двох днів, 11-12 лютого, у Хмельницькому обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді. Участь взяли борці з вільної боротьби — юнаки 2009-2011 та 2012-2014 років народження. 

Відео дня

З нагоди проведення благодійного турніру в підтримку ЗСУ обласна рада передала сертифікат на потреби спортсменів дитячої юнацько-спортивної школи №3.

— Дякуємо ЗСУ за можливість проводити такі заходи. Вічна пам’ять всім захисникам та захисницям! — написала голова ради Віолета Лабазюк. 

Олександр Борбуцький загинув у віці 22-х років. Кілька років тому його призвали на строкову військову службу. Після того підписав контракт і продовжував служити далі. З перших днів масштабної війни Олександр добровільно став на захист України. Олександр виконував військові завдання “на відмінно”. За словами побратимів, на нього можна було покластись.

Хлопець активно займався вільною боротьбою з шести років. Був досить перспективним спортсменом й гарною людиною.

Воїн загинув 19 вересня на Луганщині. У нього залишились батьки і брат. Поховали Героя на Алеї Слави. 

Друзі та рідні згадують про Олександра Борбуцького, як про справжнього Героя, мужнього та відданого патріота нашої країни, і досі не можуть звикнути, що тепер Олександр оберігає їх з небес. 

 Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблого Героя.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет вже передали в користування воїнам 19-ки. Та військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Oleg Dybilevuh

    Наші дороги вбивають людей не менше ніж ця війна, так казав мій викладач з теорії водіння.Царство небесне.

keyboard_arrow_up