Назавжди в строю: загинули двоє воїнів з Хмельниччини

Назавжди в строю: загинули двоє воїнів з Хмельниччини
Світлини зі сторінок громад
  • Борис Марценюк – із Кам’янеччини.
  • Ярослав Красіловський – зі Шепетівщини.

Війна продовжує забирати життя українських Воїнів. Звістки про загибель ще двох Захисників надійшли в Новоушацьку й Полонську громади.

Борис Марценюк

У бою з окупантами 10 лютого загинув Борис Віталійович Марценюк з Кам’янеччини.

Героєві назавжди буде 35 років. Він народився 18 листопада 1987-го в Пижівці. Навчався у місцевій школі. Закінчив Новоушицький технікум. Останні роки проживав у Хмельницькому.

Відео дня

«Новоушиччина і вся Україна сумує з приводу трагічної загибелі свого Героя, - зазначають у Новоушицькій селищній раді. - Розділяємо пекучий біль рідних і близьких Героя. Схиляємо голови в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати дорогої та рідної людини, нашого Героя, який віддав своє життя за волю та незалежність усієї України».

Прибуття тіла загиблого Героя в громаді очікують 15 лютого. Зазначають, що автомобіль з труною прослідує маршрутом: с. Антонівка, с. Отроків, с. Борсуки, с. Пижівка. Орієнтовний час прибуття до села Антонівка – 10.00.

«Закликаємо вийти до дороги, зустріти та вклонитися захисникові, який віддав життя за Україну», - акцентують у селищній раді.

Поховання загиблого Захисника відбудеться в Пижівці.

Ярослава Красіловський

Ярослав Володимирович Красіловський - головний сержант-командир танка військової частини А1839 військової частини А2573. Загинув на війні 9 лютого.

Про це сповіщає міський голова Полонного Франц Скримський.

Захисник - із Кіпчинців, що на Шепетівщині. Йому назавжди буде 34 роки.

У громаді повідомляють, що прощання зі загиблим Героєм відбудеться 15 лютого об 11.00 на в’їзді в Кіпчинці та о 13.00 - вдома у загиблого Захисника.

«Схиляємо голови у скорботному мовчанні та висловлюємо щирі співчуття родині Захисника, - зазначив Скримський. - Вічна та світла пам'ять...»

Нагадаємо, цими днями Хмельниччина вже втратила трьох своїх Захисників. Від рук російських окупантів загинули Артем Гончарук, Дмитро Біньковський, Олександр Гуменний. 

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет вже передали в користування воїнам 19-ки. Та військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (39)
  • Лена Малинина

    Вічна Пам'ять ГЕРОЯМ
  • Людмила Гибко

    Вічна пам'ять Героям України. Царство небесне. Співчуття рідним та близьким.
  • Людмила Пилипенко

    Вічна пам'ять!
  • Валентина Данчук

    Вічна пам'ять

keyboard_arrow_up