У Хмельницькому визначаться півфіналісти Кубку міста з футзалу

У Хмельницькому визначаться півфіналісти Кубку міста з футзалу
Фото amff.km.ua
  • В неділю відбудуться вирішальні матчі чвертьфінальної стадії.
  • До півфіналу сенсаційно може потрапити команда із дивізіону 5.

Футзальний сезон 2019/2020 у Хмельницькому вже можна сміло називати історичним. Вперше за історію місцевої Преміум-ліги кількість учасників перевалила за цифру 100. Регулярний чемпіонат у всіх п’яти дивізіонах в самому розпалі. А от в кубкових баталіях все потроху наближається до фіналу.

Уже в неділю, 12 січня, визначиться четвірка кращих команд. Стануть відомі вони після матчів-відповідей 1/4 фіналу. І в них все може не обійтися без сенсацій. Чи не головна з них може статися в єдиній парі, де немає представників дивізіону 1 - “Ракета” - “АВТО STREET”. Перші представляють дивізіон 2, другі взагалі є дебютантами Преміум-ліги і виступають у дивізіоні 5. І саме команда з Кам’янця-Подільського має більше шансів пройти далі, адже вона виграла у першому матчі 4:1.

Ще одного фаворита можна назвати і в парі “Агробізнес” - “Agora”. Тут номінальні гості у першому матчі здобули комфортний гандикап у два м'ячі (4:2). Відіграти їх “Агробізнесу” буде складно, але цілком можливо. Особливо, враховуючи, що в суперника не зіграє капітан команди Андрій Яремчук. А в “пекарів” на поле повернеться креативний Андрій Приян.

Відео дня

До першого матчу “Beerloga” була фаворитом у протистоянні із командою “Прикордонник-Frasor”. Але тут проявилася особливість саме кубкових змагань. “Військові”, які є міцним середняком, змогли піднести сюрприз одному з претендентів на нагороди за підсумками сезону і навіть могли розраховувати на перемогу. Але не втримали її - 5:5. Тому все вирішить другий матч.

Друга гра стане вирішальною і в найбільш іменитій парі стадії 1/4 фіналу - “Хмельницькі делікатеси” - “Феміда”. Обидві команди завжди бояться за найвищі місця у всіх турнірах і мають доволі зіркові за місцевими мірками склади. У першій грі вони подарували вболівальникам класне футзальне шоу, але переможця не виявили - 3:3. І саме це протистояння сміло можна назвати центральним на цій стадії.

Хто ж в підсумку увійде до четвірки кращих в Кубку Преміум-ліги? Про це стане відомо уже в неділю, 12 січня. Всі матчі відбудуться в спорткомплексі ГУНП, що на Зарічанській.

  • 12:00 - Агробізнес - Agora
  • 13:15 - Ракета - АВТО STREET
  • 14:30 - Прикордонник-Frisor - Beerloga
  • 15:45 - Хмельницькі делікатеси - Феміда

А на завершення пропонуємо вам переглянути відеоогляди перших матчів 1/4 фіналу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up