В Києві вважають, що головний хмельницький патрульний не перевищував службових повноважень

В Києві вважають, що головний хмельницький патрульний не перевищував службових повноважень

Розслідування тривало більше місяця. У столиці перевіряли інформацію «Дорожнього контролю» щодо гульок Олега Костенка на території навчального закладу і катання по місту на службовому авто. Результат - невинуватий.

Компанія хмельницьких патрульних добряче погульбенила на території дитячого навчального закладу. Так публічно стверджували активісти з «Дорожнього контролю». Більше того, після святкування керівник хмельницьких патрульних Олег Костенко розвозив своїх захмелілих підлеглих по домівках. Ще й на службовому авто. 

Звинувачення від «Дорожнього контролю» не залишили байдужими керівництво патрульної поліції. У Києві більше місяця проводили розслідування. Щоб дізнатися результати, журналісти «ВСІМ» надіслали інформаційний запит в Департамент патрульної поліції України. Висновок – Олег Костенко на території навчального закладу не відпочивав і службове авто для власних потреб не використовував.

Браві поліцейські подбали, аби в хмельницьких патрульних навіть думки не виникло вчинити подібні порушення. Мовляв, автомобіль службовий і використовувати його потрібно лише в службових цілях. Аби донести це до своїх підлеглих, Олегу Костенку доручили провести спеціальну профілактичну бесіду і на занятті нагадати правила несення служби. Принаймні, про це нас запевнили у відповіді на запит. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    Скажу, по правді, іншого результату і не очікував.

    Це стиль життя вищого керівництва поліції. Не відстають від них судді, адвокати, лікарі, сбу, і т.д.

    Це вже яким сліпцем і глухарем слід бути щоб не бачити і не чути службового авто в якості розвозки, сторонніх осіб в салоні, явно неадекватна поведінка самого костенка.

    Кажуть досвідчені люди, якщо добряче налякати людину, що вживала алкоголь, то адреналін, попадаючи в кров зменшує кількість алкоголю. І навівть вживавши алкоголь, жоден драгер не покаже вміст алкоголю в видихаємих парах.

    Вважаю, що костенко знав про це, і вчасно прийняв ампулу з адреналіном, а викинути пусту ампулу у вікно - це вже секундна справа.

    От тільки аналіз сечі йому вчасно не зробили - це і врятувало.
  • Ihor Avramchuk

    Про "любов" дорожнього контролю до нової поліції, після затримання на хабарі одного з їхніх "журналістів", відомо давно. Але ж треба якось відмиватись цим "журналістам". Ось і вишукують все нові "факти".
  • Анонім

    Не чув вибачення
  • Анонім

    Перший раз можна і вибачити, але брешуть і відмазують один одного так як і їхні попередники. Різниця тільки у тому, що попередники дешевше обходились платникам податків.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up