«Дорожній контроль» звинуватив начальника хмельницьких патрульних. Справу передали до Києва

«Дорожній контроль» звинуватив начальника хмельницьких патрульних. Справу передали до Києва

Активісти зупинили головного патрульного Хмельницького. Сказали, що той п’яний за кермом, використовує службове авто у власних цілях та випивав з друзями на території дитячого навчального закладу. Чи дійсно провинився Олег Костенко, визначатимуть в головному управлінні в столиці.

 «Дорожній контроль» продовжує полювання за патрульною поліцією. Активісти вишукують порушення у роботі правоохоронців та документують все на відео. Вважають, що можуть змусити поліцейських працювати без порушення закону. 

 Нагадаємо, останній такий випадок був під час травневих свят. Активісти "Дорожнього контролю"  зупинили начальника хмельницьких патрульних. Олега Костенка  на дорозі посеред носі на службовому авто. 

Журналісти «ВСІМ» звернулися до управління патрульної поліції міста Хмельницького за поясненнями. Там запевнили, що ніякого порушення у даній ситуації і бути не могло.

Відео дня

 - Начальник їхав із своїми підлеглими в службовому автомобілі. Що тут такого? А звинувачення «Дорожнього контролю» в тому, що Олег Костенко був п’яний, спростував тест на «Драгер», - каже прес-секретар патрульної поліції Алла Пампура. – У нас ніякого розслідування по даній ситуації не відбувається. І бути такого не може. У нас все тихо. Ми працюємо у звичному режимі.

 У той вечір розібратися у ситуації намагалися працівники служби внутрішньої безпеки ГУ Нацполіції в Хмельницькій області. Там зібрали усі дані по справі. Та у відділі на цьому етапі всілякі розслідування завершилися.

 Правоохоронці розповіли «ВСІМ», що їхня служба - внутрішньої безпеки - займається кримінальними, оперативно-розшуковими та кримінальними справами. Тому передали усі матеріали в службу моніторингу управління патрульної поліції  міста Київ.  Саме там зараз триває перевірка.

Про її результати «ВСІМ» пообіцяли повідомити відразу по завершенню розслідування. Слідкуйте за оновленнями на  vsim.ua. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Думали щось змінеться революційним шляхом? Тільки еволюційним шляхом, а на це потрібно мінімум 50 років.
  • Анонім

  • Анонім

    в києві ще більші...

    Анонім reply Анонім

    і то слова просто до Костенка тьма
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up