Від чемпіона світу до фітнес-тренера: враження учасників про City Run-2018

Від чемпіона світу до фітнес-тренера: враження учасників про City Run-2018
  • У місті пройшов перший забіг Хмельницький City Run 2018.
  • Учасниками стали більше 500 хмельничан і не тільки.
  • Серед них люди різних професій та віку. Був тут і чемпіон світу з бігу Іван Гешко.
  • Своїми враженнями учасники поділилися з журналістами сайту vsim.ua.

Бігли не усі, хто прийшов на майдан Незалежності сьогодні, 26 травня, але більше 500 учасників назбиралося. Наймасовішими на першому Хмельницький City Run 2018 стали забіги на 1 і 9 кілометрів. На кожному з них було біля 200 учасників. Інші бігли 3 і 5 кілометрів.

Нагадаємо, що ідею проведення забігу подали через петицію до міськради. Її авторка хотіла, аби організували напівмарафон. Та дистанції в 21 кілометр не провели. Має бути вона наступного року. Принаймні, таке пообіцяв міський голова Хмельницького Олександр Симчишин під час відкриття забігу.

Іван Гешко, чемпіон світу і Європи з бігу на 1500 кілометрів

Після фінішу кожної дистанції журналісти vsim.ua розпитували учасників про їхні перші враження. Розмовляли ми і з чемпіоном світу і Європи з бігу на 1500 метрів Іваном Гешко. Він уже завершив кар’єру професійного спортсмена і працює на посаді віце-президента федерації легкої атлетики України.

Відео дня

 

Владислав Реформатор, Хмельницький

  • Загалом задоволений пробігом та результатом. Фінішував у першій п’ятірці. Думав, що програю. Спочатку всі швидко дуже побігли. Хотілося б пробігти марафонську дистанцію в 42 кілометри. Її немає. А тренер заявив на кілометр. Я займаюся плаванням уже 5 років. І біг є частиною моєї підготовки. Вчуся в 17-ому оіцеї.

Вікторія Галянт (ліворуч) і Вікторія Данькова із Старої Синява

  • Ми приїхали із Старої Синяви. Коли дізналися про забіг, відразу вирішили пробігти. Знали, що станемо призерами. Так і вийшло. Ми посіли перше і друге місця.

Вадим Рогозовський, Володарка Київської області

  • Цікавий такий круг організували. Багато поворотів, підйомів і спусків. Радий, що вдалося перемогти. Хоч я займаюся бігом професійно, але тут було багато сильних хмельничан та учасників з інших міст.

Микола Стойко, Хмельницький

  • Мені 53 роки. Пробігом задоволений і своїм результатом теж. Пробіг спокійно. Я раніше бігав напівмарафон.

Надія Ліпінська, Деражня

  • Враження хороші. Але чекала кращого. Думала, що людей буде значно більше. А так учасників дуже мало. Та загалом все нормально. Займаюся спортом. Працюю фітнес-тренером.

Олексій Оселедько, Хмельницький

  • Давно мріяв прийняти участь в такому забігові. Але в Хмельницькому подібного не було. Тому їздив у Київ. Задоволений і вважаю, що організували все добре. Обрав 9 кілометрів. бо для мене 6 мало. Я за футбольне тренування пробігаю 8-9 кілометрів.

Микола Кулик, Хмельницький

  • Подія дуже гарна для міста. Раніше бігав у Києві. Долав 21 кілометр не готуючись. Радує те, що прийшло багато людей. Це в першу чергу потрібно для них. За це і дякую організаторам. Спорт - це життя.

Іван Гешко, Чернівці

  • Отримую задоволення від бігу. Популяризація спорту входить в мої обов’язки у федерації легкої атлетики України. Тому на власному прикладі показую, що біг - це класно і корисно. Сьогодні пробіг 9 кілометрів за 31 хвилину.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валентина Иванчук

    Несправедливо оцінювали дітей ;чи вже судді потомились но  дитина прийшла на рівні з першим.А записали 3.в дитини стрес від змагань.Машинка дісталась не заслужено іншому.Невже не хватило на третє місце щоб не травмувати дітей і ні в кого не добитися справедливості.Не гарно дорослі!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up