Визначилися фіналісти чемпіонату Хмельниччини з футболу

Визначилися фіналісти чемпіонату Хмельниччини з футболу
Фото із групи "Краса & Сила" у Фейсбук
  • Останні путівки здобули команди з Красилова і Чемеровець.
  • Медалі розіграють шість кращих колективів чемпіонату.

Завершився перший етап чемпіонату Хмельниччини з футболу. За його підсумками визначилися 6 команд, які у фінальному етапі розіграють головний титул й комплекти нагород за 2-3 місця. Вони мають зіграти одноколовий турнір.

Перші чотири путівки раніше здобули "Перлина Поділля" (Білогір'я), "Колос" (Полонне), "Іскра" (Теофіполь) та "Агробізнес" (Нова Ушиця, діючий чемпіон). На дві останні претендували чотири команди.

На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітрі
Автор хет-трику в матчу Антоніни - Случ (0:4) Сергій Якобчук (по центру)

В очному протистоянні путівку від групи №2 розігрували "Антоніни" і красилівський "Случ". Останнім достатньо було просто не програти. "Случ" зумів здобути впевнену перемогу із рахунком 4:0 завдяки хет-трику Сергія Якобчука та голу Ігоря Кльоца. Тому в фіналі зіграє Красилів. 

Відео дня

Відео голів "Антоніни" - "Случ"

В групі №3 за останню путівку заочно змагалися городоцька "Вікторія" і "Оболонь-Чемерівці". перші втратили свої шасни, розписавши результативну нічию 3:3 із дунаєвецьким ФОСК "Спортлідер". А команда з Чемеровець у своєму матчі впевнено здолала "Сокіл" у Соколівці - 5:2. Тому "оболонівці" зіграють у фінальній групі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up