Волочиський "Агробізнес" сенсаційно переміг донецький "Шахтар" (ВІДЕО)

Волочиський "Агробізнес" сенсаційно переміг донецький "Шахтар" (ВІДЕО)
  • Команда з Хмельниччини здолала гранда українського футболу.
  • "Агробізнес" зіграє у півфіналі національного кубку.
  • Це історична подія для хмельницького футболу.

Волочиський "Агробізнес" спромігся створити справжнє футбольне диво. Команда з Хмельниччини вийшла до півфіналу Кубку України з футболу сезону 2020/2021 років. Сталося це завдяки сенсаційні перемозі команди з Хмельниччини над донецьким "Шахтарем" - 1:0. І цим клуб з нашої області створив історію. Він став першим з Хмельниччини, хто зумів вийти до стадії півфіналу кубку.

Матч відбувся сьогодні, 3 березня, у Києві. Номінальним господарем на стадіоні "Динамо імені В. Лобановського" була команда з Волочиська. 

Основні події матчу

В першому таймі більше м'ячем прогнозовано володіли донеччани. Проте "Агробізнес" атакував гостріше. хороші моменти мали Петров, Дідик, Семенюк і Черненко. У "гірників" шанси відкрити рахунок були у Фернандо та Патріка.

Відео дня

Другий тайм був більш багатим на події. Запам'ятається він суддівськими рішеннями. В одному з епізодів у штрафному майданчику "Агробізнеса" арбітр спочатку зафіксував симуляцію від Соломона і показав тому жовту картку. Але після перегляду VAR змінив рішення і призначив пенальті. 11-метровий не реалізував Патрік. Класний сейв вдався голкіперу господарів Мозілю.

Й відразу після пенальті "Агробізнес" забив. Точно пробив після стрімкої контратаки Петров. Але гол не було зараховано. Знову арбітр приймав рішення після перегляду відеоповтору.

Більше моментів в другій половині було в "гірників". Забивати могли Патрік і Судаков. Знову надійно зіграв Мозіль. Міг "Агробізнес" перемагати вже в основний час. Але після удару Юхимовича м'яч влучив у стійку. Доля путівки вирішувалася в додатковому часі.

Вже за 6 хвилин після початку екстратайму "Агробізнес" відкрив рахунок. Зробив це Семенець, який замінив на полі Петрова. Нападник вибіг на побачення із П'ятовим і пробив повз нього. Шансів у голкіпера збірної України майже не було - 1:0.

Стало менше шансів на усіх у "Шахтаря" після вилучення Хочолави. Грузинський захисник отримав друге попередження та залишив свою команду в меншості. Донеччани влаштували фінальний штурм воріт суперника. Та переграти надійного в цей вечір Мозіля їм так і не вдалося.

Агробізнес - Шахтар - 1:0
Гол:
Семенець (106)

Гравець матчу:

Мозіль (Агробізнес)

Потягнув удар з пенальті та неодноразово рятував команду від пропущеного голу. Вміло керував захистом й в підсумку все це стало чи не головним фактором успіху "Агробізнеса"

Що далі?

Жеребкування півфіналу відбудеться завтра, 4 березня. Суперниками команди з Хмельниччини можуть стати київське "Динамо", луганська "Зоря" або "Олександрія". Базовий день для проведення матчів - 21 квітня. 

Інші матчі 1/4 фіналу:

  • Верес (Рівне) - Зоря (Луганськ) - 1:2
  • Динамо (Київ) - Колос (Коваліка) - 0:0 (4:3 по пенальті)
  • Дніпро-1 - Олександрія - 1:1 (3:4 по пенальті)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (63)
  • Ivan Slavscuy

    Земляки ----палкій привіт успіхів вам.
  • Юрій Савіцький

    цікаво у якому складі була команда шахтара .випадково не дитяча а то щось не віриться щоб основний склад обіграли.це булаб сенсація не тільки україни.
  • Олег Ковальчук

    Агробізнес 🤷‍♂️ можно і земельні мажори😃
  • Костянтин Фасон

    красавчики 1000 балів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up