Волочиський «Збруч» йде на перерву беззаперечним лідером

Волочиський «Збруч» йде на перерву беззаперечним лідером
Здобувши у всіх матчах першого кола діючий чемпіон значно відірвався від своїх переслідувачів.

Завершився 7-ий тур Прем’єр-ліги Хмельницької області з футболу. 

«Збруч» - «Славута» - 3:1

Лідер першості завершив першу частинку впевненою перемогою над гостями із Славути. Завдяки максимальному показнику в графі здобутих очок «Збруч» знаходиться найближче до здобуття чергового, для себе, титулу.

Відео дня

«Случ» - «Дунаївці» - 1:0

Центральним матчем туру стало протистояння у Старокостянтинові, де зустрічалися команди групи лідерів. Мінімальну перемогу здобули господарі. Грати проти завжди добре організованого і найкращого в чемпіонаті захисту дунаївчан завжди складно. Усі свої три поразки вони зазнали з однаковим рахунком 1:0.

«Полонія-ДЮСШ-1» - «Поділля» - 0:0

У хмельницькому дербі глядачі забитих голів так і не побачили. Хоча моментів для цього в команд було чимало. Особливо це стосується гостей, які із втраченими двома очками втратили і можливість зайняти чисте третє місце. Боротьба на призові місця у другому колі обіцяє бути запеклою.

«Перлина Поділля» - «Енергетик» - 1:3

Найбільш неочікуваним можна назвати результат у Білогір’ї, де амбітна місцева команда поступилася аутсайдеру першості з Нетішина. Для гостей ця звитяга стала першою в сезоні. Поповнити свій заліковий багаж вони зможуть уже через тиждень, коли у перенесеному матчі приймуть «Полонію-ДЮСШ-1»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up