Як хмельничани чемпіонами України з боксу ставали

Як хмельничани чемпіонами України з боксу ставали
До фінальних поєдинків всеукраїнської першості серед молоді пробилося відразу троє подолян. Усі вони здолали своїх опонентів та здобули чемпіонські титули.

Чемпіонат України з боксу серед молоді проходив у Хмельницькому протягом 16-21 лютого. В спорткомплексі «Епіцентр» протягом шести дні точилися запеклі двобої заправо виступити у фіналі. Серед десяти вирішальних протистоянь до трьох пробилися хмельничан. Усі вони є вихованцями ДЮСШ №2 «Авангард». Тренерами молодих чемпіонів є Анатолій Чумаков та Андрій Чумаков.

Павло Гула (у червоному) першим серед хмельничан виграв "золото".Фінальні поєдинки проходили сьогодні, 21 лютого. Першим серед хмельничан вийшов Павло Гула. Його суперником був львів’янин Дмитро Пресняков. Одноголосним рішенням суддів переможцем став хмельницький боксер. Павло Гула здобув чемпіонський титул у ваговій категорії до 64 кілограмів.

Хмльничанин Аркадій Карцан (синя форма) став чемпіоном України з боксу.Наступним, кого гучними аплодисментами вітали вболівальники, став Аркадій Карцан. Він впевнено перебоксував Романа Савіцького і став переможцем у ваговій категорії до 81 кілограма. Киянин задовольнявся «сріблом».

Відео дня

В'ячеслав Гаврилюк ( в червному) заслужено переміг у фіналі.Останнього поєдинку прихильники боксу очікували чи не найбільше. У ваговій категорії понад 91 кілограм у фіналі на ринг вийшли хмельничанин В’ячеслав Гаврилюк та харків’янин Максим Кравченко. Бій видався досить видовищним та сповненим запеклої боротьби. Та як не намагався опонент подолянина, та здолати рослого опонента йому не вдалося. Вболівальники цілком заслужено привітали В’ячеслава Гаврилюка із «золотом».

Павло Кузьменчук (на фото із медаллю) єдиний серед подолян здобув "бронзу"Ще одну нагороду для Хмельниччини здобув Павло Кузьменчук. Він отримав бронзову нагороду, оскільки у півфіналі програв. За правилами боксерських змагань «бронзу» отримають обоє спортсменів, які поступилися за крок до фіналу. Павло Кузьменчук виступав у ваговій категорії до 60 кілограмів. Він також є вихованцем «Авангарду».

В тренерському активі Анатолія Чумакова (справа) три "золота" та одна "бронза".

Слідкуйте за новинами спорту та новинами Хмельницького разом із «ВСІМ».

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up