Як потрапити на «Фінал чотирьох» кубка Хмельницького з футзалу

Як потрапити на «Фінал чотирьох» кубка Хмельницького з футзалу
На фото Helpix - минулорічний переможець Фото - АМФФХО
  • Вирішальні матчі відбудуться 27 та 28 січня.
  • Потрапити на трибуни можна лише за попереднім бронюванням.

У Хмельницькому в суботу і неділю, 27-28 січня, відбудуться півфінальні та фінальні матчі кубка міста з футзалу. Вони пройдуть в рамках вже традиційного «Фіналу чотирьох». В такому форматі кубок завершуватиметься втретє.

Цьогоріч до «Фіналу чотирьох» пробилися «Helpix», «Алмаз», «Хмельницькі делікатеси» та «Карат MEBLI REMTION». Напередодні відбулося жеребкування, за підсумками якого сформувалися такі півфінальні пари:

  • «Helpix» — «Алмаз»
  • «Хмельницькі делікатеси» — «Карат MEBLI REMTION»

Півфінальні матчі відбудуться в суботу, 27 січня. Фінал — в неділю, 28 січня. Також в рамках «Фіналу чотирьох» відбудуться вирішальні матчі кубка ліги та кубкових змагань в дитячій Преміум-лізі.

Відео дня

Під час «Фіналу чотирьох» також будуть проведені інші заходи, які стануть цікавими для глядачів. А частина зібраних коштів буде направлена на допомогу нашим силам оборони. Детальнішу програму та розклад матчів буде опубліковано згодом. За оновленнями слідкуйте на vsim.ua та сторінках організатора, яким є Асоціація Футзалу Хмельницької області.

Важливо: «Фінал чотирьох» відбудеться в спорткомплексі ГУНП, що на Зарічанській. Вхід на балкон та до зали відбуватиметься за обовʼязковим попереднім бронюванням. Для броні квитків звертайтесь за номером +380 98 860 54 17 (Viber/Telegram)

Читайте також: 

Кращі голи чемпіонату Хмельницького з футзалу (ВІДЕО)

Плотницький — кращий волейболіст України. Він починав у Хмельницькому

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up