Хмельницькі боксери битимуться серед професіоналів. Коли і де дивитися

Хмельницькі боксери битимуться серед професіоналів. Коли і де дивитися
Фото - vRinge.com
  • Четверо спортсменів готуються до чергових поєдинків на професіональному ринзі.
  • Попередні вони виграли впевнено. Глядачі побачили яскраві нокаути.

Хмельницькі боксери продовжують підкорювати професійний ринг. Раніше ми вже розповідали вам про Павла Гулу, який гучно дебютував на новому для себе рівні. Інтерв'ю із спортсменом, який працює в міськраді та є націоналістом, читайте за посиланням в кінці новини.

Також серед професіоналів вже встиг дебютувати інший хмельничанин - Денис Салабай. Він, як і Павло Гула, провів свій бій в рамках шоу Boxing Jungle від B-1 Boxing. Тоді хмельничанин вже в першому раунді нокаутував Семена Мороза. Як це було, дивіться на відео:

Відео дня
v class="video-block">

Другий бій для Дениса Салабая та інших наших спортсменів запланований на 10 жовтня. Вони відбудуться в київському залі "Ровесник". Початок боксерського вечора - 17:00. Трансляція запланована на телеканалі "X-sport". Суперником Дениса Салабая буде Владислав Чайка. Спортсмени виступають у ваговій категорії 79,4 кілограма.

Ще один хмельничанин, який в цей вечір вийде на ринг - В'ячеслав Гаврилюк (+90,7 кг.). Він вже має у своєму активі дві перемоги на профі ринзі. Останню він здобув одноголосним рішенням суддів. Суперником був Михайло Мунтян. Як перемагав хмельничанин:

Ратмір Турчанінов (+66,7 кг.) - ще один боксер із Хмельницького. який битиметься 10 жовтня. Суперником буде  Павло Папук. У першому своєму бою серед профі він технічним нокаутом в першому раунді переміг Максима Котика. Як це було:

Наступний хмельницький боксер - Максим Драч (+91 кг.) У попередньому бою він виграв технічним нокаутом в четвертому раунді в Павла Лук'янова. Наступний суперник нашого спортсмена - Руслан Мормуль. (відео нокауту у першому бою Максима Трача на відео із 1:09:17)

Також в рамках вечора виступить Степан Грекул. Спортсмен, родом із Буковини, який навчався у Кам'янець-Подільскому університеті імені І. Огієнка. Він виступає у тій же ваговій категорії. Його суперником буде поляк Пшемислав Бініенда.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    Головне на професійних боях не засцяти. І все буде добре.

keyboard_arrow_up