“Іноді треба змовчати”: хмельницькі молодята про стосунки та весілля на Валентина

“Іноді треба змовчати”: хмельницькі молодята про стосунки та весілля на Валентина
  • Сьогодні, 14 лютого, 22 хмельницькі пари офіційно стали подружжям.
  • Молодята говорять, що обрали ідеальний день для шлюбу.
  • Секретами свого щастя закохані поділилися з журналістами vsim.ua.

День святого Валентина - свято романтичне, чутливе та символічне. Не дивно, що саме сьогодні у Хмельницькому стали на рушник 19 пар. Ще три пари скористалися послугою “Шлюб за добу”. Одні молодята обрали урочисту церемонію, інші ж просто прийшли розписатися.

Сьогодні, 14 лютого, в честь свята всіх закоханих хмельницьких молодят чекали подарунки та сюрпризи. Для них танцювали Віденський вальс та співали українських пісень. У ДРАЦСі прогнозують, що сьогодні ще не одна пара завітає до них із заявою про шлюб та виявить бажання одружитися миттєво.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">Журналісти vsim.ua відвідали урочисту церемонію одруження та розпитали  хмельничан про їхню love story.

Для молодят танцювали Віденський вальс

Василь і Тетяна

Василь і Тетяна довгі роки разом. Про одруження задумувалися вже давно, проте поєднати серця законним шлюбом вирішили саме в День закоханих.

- Це дуже символічна дата, яку ми завжди пам’ятатимемо. Звісно міцні стосунки не залежать від дати, над ними треба працювати та вкладати душу одне в одного. Проте сьогоднішній день особливий, ми хочемо запам’ятати його як дату створення нашої родини, - розповіла Тетяна.

Подружжя прийшли привітати рідні та близькі. Батьки пари не стримували сліз від хвилювання та давали настанови молодятам на спільне життя.

Справжньою несподіванкою для молодят став сюрприз від ДРАЦСу. Для них виконали неймовірно зворушливий танець. Юні хмельничани закружляли для закоханих у Віденському вальсі.

Також сьогодні вперше у Хмельницькому ДРАЦСі провели обряд заручин в етно-стилі. Для молодої пари заспівали українських пісень та вручили подарунки.

Закохані заручилися у вишиванках

Оксана та Олександр

Хмельничани Оксана та Олександр вирішили поєднати себе шлюбними узами влітку, 11 серпня. Проте сьогодні для наречених провели урочистий обряд заручин. Це нова послуга від Хмельницького ДРАЦСу, яка відтепер буде доступна усім бажаючим.

Закохані самостійно обрали стиль заручин. Хлопець та дівчина прийшли в українських костюмах. Етно-стиль обрали в данину традиціям та моді.

- Ми разом уже 5 років, зі школи. Я просто знаю секрет міцних стосунків. Іноді треба змовчати, іноді погоджуватися, навіть якщо іншої думки. Все для її посмішки. Просто подати заяву до ДРАЦСу якось банально, ми хотіли, щоб цей момент теж був особливим і запам’ятався. Як на мене, 14 лютого ідеально підходить, адже це День закоханих, а ми саме такі, - розповів Олександр.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up