Хмельницький крізь об'єктив: перемогла світлина нічного міста

Хмельницький крізь об'єктив: перемогла світлина нічного міста
Переможець Василь Павлюк
  • Цьогоріч на фотоконкурс "Хмельницький крізь об'єктив" подали більше 300 робіт. 
  • На виставку потрапило лише 53 фотографії. 
  • Переможців у трьох номінаціях нагородили дипломами та подарунками.

Вже втринадцяте у місті проходить конкурс фотографії "Хмельницький крізь об'єктив". У 2017 році свої роботи подало 45 фотохудожників та аматорів не тільки з Хмельницького, але й з Кам'янця-Подільського, Києва, Львова, Харкова та Бердичева. На виставку конкурсна комісія обрала лише 53 світлини. Роботи були представлені у трьох номінаціях. У кожній - по 3 призових місця. 

  • "Хмельницький фоторепортер" - переможець Микола Двужилов;
  • "Ми - єдина Україна!" - переможець Володимир Дубас;
  • "Мій Хмельницький" - переможець Аліна Жданова. 

Головним переможцем серед дітей стала Анастасія Потурняк, а переможцем серед дорослих визнали Василя Павлюка. Вони отримали призи від міського голови. 

Для Василя Павлюка "Хмельницький крізь об'єктив" став першим фотоконкурсом у житті. Каже, до цього більше 10 років займався фотографією лише як хобі.

Відео дня

- Я найбільше полюбляю портретну зйомку. Але на конкурс виставив фотографії нічного міста. Я хотів передати, що наше місто вночі дуже гарнеі можна спокійно пройтися з камерою. І часом просто треба підняти очі і побачити те, що в буденності не помічаємо, - розповідає Василь Павлюк. 

Серед дітей перемогу здобула Анастасія Потурняк. Минулого року дівчина зайняла друге місце у номінації "Мій Хмельницький". Цьогоріч вирішила спробувати знову. 

- Я ще з років 10 захоплююсь фотографією, завжди просила маму купити мені фотоапарат. Отримала його лише цього року і постійно тепер фотографую. Переважно пейзажі, природу, дітей, - каже Анастасія Потурняк. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Островська

    файно)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up