Хлібний тризуб і креативні фотозони: якою була виставка «Агро-Поділля 2017» (ФОТО)

Хлібний тризуб і креативні фотозони: якою була виставка «Агро-Поділля 2017» (ФОТО)
  • У Хмельницькому пройшла ювілейна 30-а виставка «Агро-Поділля».
  • Тисячі людей відвідали недіючий ТСЦ «Поділля».
  • Приїхали подивитися на різний крам, автомобілі, техніку. Не забували й про розваги.

Виставка «Агро-Поділля» цьогоріч пройшла в мікрорайоні Ружична. На окраїні міста вже декілька років без діла простоює недіючий ТСЦ «Поділля». На один день він ніби ожив. Сюди в пошуках різних товарів і розваг прийшли тисячі людей. Відвідав виставку і журналіст vsim.ua.

Дістатися до місця можна було організованими автобусами. Їх курсування організували від «Юності» через автостанцію №5. Також доїхати можна було маршруткою №41, водії яких сьогодні «зірвали куш». Відбою від пасажирів, які хотіли потрапити на виставку, не було.

Відео дня

Чимало людей приїхали на автомобілях. Стихійна паркова розгорнулася більше, як на кілометр вздовж траси біля «Поділля».

На виставці купити можна було практично все, що душа забажає. Овочі, фрукти, м’ясна продукція, молочка, напої, різноманітні ручні вироби, саджанці… Вибір був досить широким і ціни відносно помірні.

Представили відвідувачам сільськогосподарську техніку і автомобілі. Хтось просто фотографувався біля трактора, який в місті рідко побачиш. А хтось і оглядав варіанти для оновлення свого гаража.

Як і зазвичай, такі виставки не проходять без частувань. У різних локаціях пропонували шашлик, куліш, запечену картоплю й інше. Аби краще усе це смакувало, можна було чогось випити. Найбільше на прилавках стояли напої на основі меду.

Виробники намагалися заволікти людей до себе. Хтось "брав" свівами і танцями, хтось оригінальним одягом. Найбільш оригінальними були ті, хто влаштував біля своїх палаток фотозони. 

Для тих, хто не встиг скупитися на виставці, буде можливість зробити це в суботу, 23 вересня. Сількогосподарський ярмарок на Прибузькій розпочнеться о 8 ранку. Він пройде в рамках святкування Дня міста. Слідкуйте за новинами Хмельницького і не тільки на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Аня Клічук

    Дебіл на дебілу дебілом поганяють і один одного дурять
  • Аня Клічук

    Це Україна
  • Elena Saprun

    Навіщо писати що автобус безкоштовний, кондуктор збирала по 4 грн за проїзд.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up